Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Maliye Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımladı

Maliye Bakanlığı DPB’de yayımladığı bir ilan ile “5671 sayılı Merkezi Finans ve İhale Biriminin İstihdam ve Bütçe Esasları Hakkında Kanun”  kapsamında sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanı detaylarını aşağıda aktarıyoruz. 

KADRO BİLGİLERİ

Maliye Bakanlığı yayımladığı sözleşmeli personel alım ilanında tek bir kadroya iki farklı alandan personel alımı yapacağını ilan etti. Kurum yapılacak alımların Uzman Personel kadrosuna yapılacağını duyurdu. Hukuk Müşaviri ve Bilgi Teknolojileri Yöneticisi pozisyonlarına yapılacak alımlarda toplam 7 personel istihdamı sağlanacak. 

Öğrenim Koşulları

4 Hukuk Müşaviri alım ilanına hukuk fakültesinden veya denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt içindeki veya yurt dışındaki fakülte veya yüksekokullardan mezun olan adaylar başvuru yapabilecek. 

3 Bilgi Teknolojileri Yöneticisi kadrosuna ise bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik ve/veya elektronik mühendisliği, matematik ve istatistik bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabilecek. 

GENEL KOŞULLAR

İlan için öğrenim şartını sağlayan adayların sağlamaları gereken diğer koşullar;

”657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Sınav tarihi itibarıyla, genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler ve sosyal güvenlik kurumlarından birinde (adaylık süresini tamamlamış olarak) çalışıyor olmak, urumlarından aylıksız izinli veya geçici görevlendirilebilecek kadroyu haiz olmak, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı’ndan (YDS) İngilizce dilinden son 5 yıl içerisinde en az 80 (seksen) puan almak veya dil yeterliliği bakımından buna denkliği kabul edilen, uluslararası geçerliliği olan bir belgeye sahip olmak.”

BAŞVURU SÜRECİ

İlan için tüm koşullara haiz olan adaylar başvurularını 22 Şubat tarihine kadar yapabileceklerdir. Adaylar ilan metninde yer alan başvuru evrakları ile birlikte kurumun ilgili birimine şahsen veya posta yoluyla başvuru yapabilecekler. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamu alım ilanlarından anında haberdar olmak için

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir