Özel sektör İş İlanları

İŞKUR’da Özel Sektör İçin İtfaiyeci Alım İlanı Yayımlandı

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarının çok önemli bir kısmı özel sektör firmalarınca ilan ediliyor. 

Bu kapsamda yeni ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Gün aşırı güncellenen personel alım ilanları arasında İtfayeci alımı için ilan yayımlandı. ”00005075359” ilan numarası ile yayımlanan İtfaiyeci alımları Tekirdağ için yayımlandı. 1 kişinin alınacağı ilana başvuru yapacak adaylar için belirlenen başvuru şartları şu şekilde.

İTFAİYECİ ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İtfaiyeci kadrosu için yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru koşullarında en dikkat çeken şart öğrenim şartı oldu. 

Fima ilana başvuru yapacak adayların MYO mezunu (Sivil Savunma ve İtfaiyecilik) bölümlerinden mezun olmasını istiyor. Bunun yanında adayların tecrübesinin olmasının tercih sebebi sayılacağı bildirilirken diğer bir tercih sebebi Güvenlik Görevlisi Sertifikası veya Kartı olmak olarak açıklandı. 

Bu şartların yanında diğer koşullar ise şu şekilde;

Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, Kontrol mekanizması rolünü üstlenerek olası sorunlara çözüm bulabilecek, iletişimi ve insan ilişkileri kuvvetli, Detaycı ve dikkatli, Esnek / Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilecek, E veya C sınııfı ehliyeti olan,aktif araç kullanabilen , SRC ve Psikoteknik belgesi olan yada alabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış olan. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlan için başvuru yapacak adaylar başvurularını Türkiye İş Kurumu üzerinden yapacaklar. Başvurular için ve diğer detaylar için ilan metnini inceleyebilirsiniz.

İlan metnini incelemek için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir