Akbank Personel Alım İlanı Güncellendi! Alım Yapılacak Kadrolar

Akbank kendisine ait web sayfası üzerinden banka personeli alım ilanlarını güncelledi. Buna göre banka Türkiye’nin farklı şehirlerinde bulunan banka şubelerine personel alımları gerçekleştirecek. Kamuilanlari.com olarak açıklanan boş kadroları ve başvuru şartlarını haberimizde aktarıyoruz.

AKBANK PERSONEL ALIM İLANLARI

Akbank tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında 3 farklı pozisyon için personel alımları yapılacağı duyuruldu. İlanlara göre alımlar Gişe Yetkilisi, Çağrı Merkezi Personeli ve İngilizce Bilen Çağrı Merkezi Personeli ile Yarı Zamanlı Takım Asistanı kadrolarına yapılacak. Bu kadrolar için yapılacak personel alımlarının yanı sıra ayrıca banka engelli personel kadrosına da alım yapacağını ilan etti. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Akbank banka personeli alım ilanında yer alan açık kadrolara başvuruda bulunacak adayların sağlamaları gereken bazı koşullar bulunuyor. Banka aşağıda yer alan bu koşulları sağlayan adayların başvurularının kabul edileceğini açıkladı. 

İşte Akbank tarafından yayımlanan başvuru koşulları

Gişe Yetkilisi alım ilanına lisans mezunu, Müşteri ve kalite odaklı Dinamik, güleryüzlü ve etkin iletişim sahibi Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek Takım çalışmasına yatkın Bankamızca son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş adaylar başvuru yapabilecek. 

Çağrı Merkezi Personeli alım ilanı için belirlenen başvuru koşulları arasında Lisans veya Önlisans mezunu olmak, İstanbul Anadolu Yakası (Tüm İlçeler) veya Kocaeli ikametli olmak Bankamızca son 6 ay içinde içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olmak Bankamızca daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak koşulları bulunuyor.

Takım Asistanı pozisyonu için ise adayların TC vatandaşı olması, Örgün eğitim veren üniversitelerin lisans bölümlerinde, 2, 3 veya 4. sınıf öğrencisi olması, Tercihen İngilizce bilmesi, Haftada 3 tam gün çalışabilmesi Microsoft Office programları ve Outlook kullanmayı bilmesi.

BAŞVURU SÜRECİNDE İZLENECEK YOL?

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden başvurularını yapacaklar. Başvurular internet üzerinden elektronik olarak direk bankaya yapılacak.

İlanlara ulaşmak için bağlantıyı kopyalayın ve enter tuşuna basın. https://goo.gl/aWjGRW

Banka personeli alımlarından anında haberdar olmak için bizleri yakından takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir