Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS’ye Girmiş Olmak Şartıyla 48 Sözleşmeli Memur Alım İlanı Yayımlandı

Dokuz Eylül Üniversitesi, Resmi Gazete’de yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi bünyesinde görevlendirmek üzere yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında çeşitli sağlık personeli kadrolarından alımlar olacağı ilan edildi. Yayımlanan ilan metninde yer alan başvuru detayları şu şekilde,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin yayımladığı personel alım ilanında toplam 48 memur alımı yapılacağı duyuruldu. İlana göre alımlar önlisans ve lisans düzeyinden olacak. KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak olan personel alımlarında yer alan açık kadrolar şu şekilde;

Lisans Mezunu Hemşire kadrosu için 45 personeli, Önlisans Anestezi bölümü mezunu 3 Sağlık Teknikeri ve Önlisans Nükleer Tıp Teknikleri bölümü 1 Sağlık Teknikeri alımı yapılacak. İlana başvurular 2018 KPSS puanıyla yapılacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde görevlendirilmek üzere yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında yer alan başvuru şartları şunlar;

10.07.2009 tarih 5917 Sayılı Kanunun 47. maddesi gereğince son 1 yıldır (istifa tarihinden itibaren) herhangi bir kurumda sözleşmeli personel (657/4B) olarak çalışmamış olması. Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu olmaması, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olması gerekmektedir.

Adayların 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları taşıması gerekiyor. Bu şartlar Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, güvenlik soruşturması sonucu olumlu olmak. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

llan için başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gün içinde yapacaklar. Başvurular kuruma evrak teslimi suretiyle yapılacak. 

Başvuru Evrakları: nüfus cüzdan fotokopisi,KPSS sonuç belgesi,diploma veya mezuniyet belgesi fotokopisi, bir fotoğraf. Evrak teslimi Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi İnsan Kaynakları Birimine şahsen yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir