Özel sektör İş İlanları

THY 2019 Ağustos Ayı Personel Alımı Açık Pozisyonlar ve Başvuru Şartları

Türkiye’nin en önemli havacılık kurumu olan Türk Hava Yolları personel alım ilanları ile kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. 

THY İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanında kurumun ihtiyaç duyduğu pozisyonlar açıklandı. Kamuilanlari.com olarak THY 2019 yılı Ocak ayı personel alım ilan detaylarını haberimizde aktarıyoruz. 

THY PERSONEL ALIM İLANI

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre firma alımlarının tamamını Kokpit Ekibi alanlarında yapacak. THY İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan ilan metni ve detayları şu şekilde,

Simülatör Uçuş Öğretmeni, Yetiştirilmek Üzere II. Pilot Aday Adayı, Kaptan Pilot Geniş Gövde, Kaptan Pilot Dar Gövde, II. Pilot Geniş Gövde, II. Pilot Dar Gövde, 

THY İLANLARINA BAŞVURU ŞARTLARI

THY tarafından yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken başvuru şartları ilan metninde yer alan her kadro için farklılık gösteriyor. 

Bu farklılıklar mesleki özellikler yanı sıra, öğrenim ve yabancı dil şartlarında oluyor. Genel itibariyle THY personel alım ilanları başvuru şartları şu şekilde,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Bu şartın yanında yukarıda yer alan her kadro için ayrı ayrı belirlenen yaş aralığında olmak. Uçuş kusuru veya disiplinsizlik nedeniyle herhangi bir yazılı ceza almamış olmak Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak Askerlik hizmetini tamamlamış, muaf veya en az 2 yıl tecil ettirebiliyor olmak Ortaklığın göstereceği yeri ana üs olarak kabul edip orada ikamet etmek.Öğrenim şartını karşılamak, En az lise mezunu olmak (yurtdışından mezun adayların denklik belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir) 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

THY personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını kurumun kurumsal internet sitesi üzerinden elektronik olarak yapabilecekler. İlan detayları ve başvurular için aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz.

THY Personel alım ilanı için: https://bit.ly/2I4qsHj (Bağlantıyı kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basarak adrese gidin.)

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir