Personel Alımı

Aile Bakanlığı 60 KPSS ile Adalet Bakanlığı 70 KPSS İle Memur Alımı Yapıyor

Devlet kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanları bayramdan önceki süreçte de devam ediyor. 

Başvuru süreci devam eden bu personel alım ilanları arasında iki farklı bakanlık tarafından yayımlanan personel alım ilanları da bulunuyor. Bakanlık bünyesine yapılacak olan bu personel alım ilanlarına dair detayları sizlere aktarıyoruz. 

KPSS İLE MEMUR ALIM İLANLARI

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ve başvuru süreci devam eden personel alım ilanları arasında Adalet Bakanlığı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ilanları bulunuyor. 

KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak olan bu personel alım ilanlarında yer alan kadro kontenjan detaylarını ilanı yayımlayan bakanlığa göre aşağıda aktarıyoruz. 

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında alımların Mersin Silifke Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine yapılacağı duyuruldu. 

Bu alımlar için adaylardan 60 KPSS puan şartı talep eden kurum istihdam edilecek personellerin Büro Memuru ve Sosyal Yardım ve İnceleme Memuru kadrolarına olacağını aktardı. Bilgisayar programlarını iyi derecede kullanan adaylar arasından yapılacak personel alımlarında öğrenim şartı da bulunuyor. 

ADALET BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI

Adalet Bakanlığı personel alım ilanında ise alımların tek bir pozisyondan olduğu bilgisi verildi. 300 memur alımı yapacak olan kurum alımları 70 KPSS puan şartıyla yapacak. 

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak personel alımları için belirlenen eğitim şartının sağlanması gerekiyor. 

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alım ilanları için başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken bazı genel başvuru şartları bulunuyor. İlanlarda yer alan özel şartlara da haberimizin altında yer alan bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, Adli ve idari soruşturma sonucunda, atanmasına engel bir durumu bulunmamak,

İLAN DETAYLARI

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar tüm detaylara aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden ulaşabilirler. 

Aile Bakanlığı ilanı için TIKLAYINIZ

Adalet Bakanlığı ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir