Özel sektör İş İlanları

Şehir Hastaneleri İş İlanı: Veri Giriş Memuru, Hasta Taşıma ve Destek Personeli Alınıyor

Farklı şehirlerde bulunan şehir hastanelerine personel alımları için ilanlar yayımlandı. Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan bu personel alım ilanlarında hem memur personel, hemde hizmet alanında çalışak işçi alımları olacağı ifade edildi. 

Söz konusu bu alım ilanlarında yer alan açık kadroları, hangi şehir hastanelerine personel alımı yapılacağı ve ilanlara başvuru şartlarını sizlere aktarıyoruz. 

ŞEHİR HASTANELERİNE PERSONEL ALIM İLANLARI

Konya, Ankara ve Bursa’da bulunan şehir hastanelerine personel alımları için yayımlanan ilanlar ve detayları şu şekilde;

* Bursa Şehir Hastanesi için yayımlanan personel alım ilanında Proje Destek Elemanı kadrosu için alımlar yapılacağı açıklandı. 

* Ankara Şehir Hastanesi bünyesinde görevlendirmek üzere en az lise mezunu Hasta Taşıma ve Refakat Hizmet Personeli alımı için ilan yayımlandı. 

* Konya Şehir Hastanesi için yayımlanan personel alım ilanında Veri Giriş Elemanı alımı yapılacağı bildirildi. 

Bursa Şehir Hastanesi Personel Alım İlanı

Proje Destek Personeli kadrosu için yayımlanan personel alım ilanında alımlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen koşullar şunlar;

En az 2 yıllık Üniversite Mezunu, Ekip çalışmasına uygun, Belirlenen formatta raporlamalar gerçekleştirecek, Analitik düşünebilen, etkin raporlama yapabilen, Office programlarını kullanabilen, Erkek adaylar için askerliğini tamamlamış.

Ankara Şehir Hastanesi Personel Alım İlanı

Hasta Taşıma ve Refakat Personeli alımı için belirlenen özel şartlar şunlar;

En az Lise mezunu (Tercihen Meslek Yüksek Okulu mezunu), 35 yaşını aşmamış, Tercihen sağlık sektörü deneyimine sahip, İnsan ilişkilerinde başarılı, Problem çözebilme ve organizasyon yeteneğine sahip, Güler yüzlü, dinamik ve dış görünüşüne önem veren, Sorumluluk sahibi, dikkatli, titiz ve disiplinli,

Konya Şehir Hastanesi Personel Alım İlanı

Veri Giriş Memuru kadrosu için yayımlanan personel alım ilanı için talep edilen koşullar şunlar;

Tercihen Üniversitelerin Ön lisans/Lisans bölümlerinden mezun, Tercihen Üniversitelerin tıbbi sekreterlik bölümlerinden mezun, Konusunda tecrübe sahibi, HBYS otomasyonu kullanmış ya da eğitimini almış, Hastanelerde poliklinik, yatan ve hasta tedavi hizmetleri konusunda deneyim sahibi, Disiplinli, dikkatli, sistemli ve titiz çalışmayı ilke edinen,Vardiya ve rotasyon sisteminde çalışabilecek,

İLANLARA ULAŞMAK İÇİN

Söz konusu ilanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıları kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın.

Konya Şehir Hastanesi ilanı için: https://bit.ly/2Y3VV4H

Ankara Şehir Hastanesi ilanı için: https://bit.ly/2Or9jeV

Bursa Şehir Hastanesi ilanı için: https://bit.ly/2MzONGz

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir