Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Roketsan Personel Alım İlanı Yayımlandı (En Az Lise Mezunu)

Roketsan kendisine ait resmi web sayfası üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. En az lise mezunu olmak üzere farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar yapılacak alımlar arasında çok sayıda açık kadro bulunuyor. 

Mühendis, Tekniker, Teknisyen ve Genel Başvuru alanlarından yapılan bu alımlara dair detayları sizlere aktarıyoruz. 

ROKETSAN PERSONEL ALIM İLANI

Roketsan tarafından yayımlanan personel alım ilanında en fazla alım ilanı Mühendis kadrolarında bulunuyor. Ayrıca Tekniker ve Teknisyen alımı yapacak olan kurum Genel Başvuru alanında ilan edilen pozisyonların dışında adayların özellilerine göre de alımlar yapıyor. 

Alım Yapılacak Mühendislik branşları; Fizik, Bilgisayar, Havacılık Uzay, Sistem, Endüstri, Metalurji ve Malzeme, Endüstri, Makine, Mekatronik, Kimya, Elektrik Elektronik, Satınalma, Proje Yönetimi Mühendisi 

BAŞVURU KOŞULLARI

Roketsan personel alım ilanı kurumun İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü üzerinden adaylara duyuruluyor. Bu kapsamda Roketsan İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü her bir kadro için belirlediği tüm koşulları ayrı ayrı belirledi. İşte o koşulları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden lise, ön lisans ve lisans mezunu olmak, bilgisayar Office programlarına hakim olmak, ayrıca firmalar ve kurumlar tarafından belirlenen yaş aralığında bulunulması, erkek adaylar için askerlikle hiçbir alakası olmaması (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda bulunmak), görevini yapmaya engel herhangi bir engel sorunu bulunmaması ve ilanlarda yer alan ikamet, sertifika ve deneyim gibi özel şartları karşılamak.

İLAN DETAYLARI VE BAŞVURU SÜRECİ

Ocak 2019’un girmesiyle personel alım ilanını güncelleyen kurumun ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlan metnine göre adaylar başvurularını da kurumun web sayfası üzerinden elektronik olarak yapacaklar. Tüm bu detayları için aşağıda verdiğimiz bağlantıyı kullanabilirsiniz.
 

lana ulaşmak için; https://goo.gl/KmKPns Bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın. 

Personel alım haberlerinden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanları.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir