Kamu Haberleri

Çalışma ve Aile Bakanlığı 4 Bin 321 ASDEP Personeli, Memur ve İşçi Alımı İlan Tarihi

Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı adayların çok uzun süredir beklediği ASDEP personel alım ilanını 2019 yılının kalan bölümlerinde yayımlayacak. 
Personel alım ilanına ilişkin açıklamalar ilk ağızdan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan geldi. Bakan Selçuk sosyal medya paylaşımında alımlara ilişkin kadro kontenjan detaylarını adaylara duyurdu. 

Peki bu bilgilerin ışığında bakanlık personel alımlarını ne zaman yayınlanacak? Tüm bilgiler ile birlikte ilan tarihine dair Kamuilanlari.com değerlendirmesini sizlerle paylaşıyoruz. 

AİLE BAKANLIĞI ASDEP PERSONELİ MEMUR VE İŞÇİ ALIMI

Çalışma, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrtü Selçuk geçtiğimiz günlerde kendisine ait sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile memur alımlarına dair tüm detayları kamuoyu ile paylaşmıştı. Bakan Selçuk tarafından yapılan paylaşımda Aile Bakanlığı bünyesine 2018 yılından beri yapılmayan ASDEP alımlarının yapılacağı ve alımların hangi sayıda olacağı aktarıldı. 

Aile Bakanı Selçuk yapmış paylaşımında ”Bu yıl içerisinde ilanına çıkarak 1000’i ASDEP, 1000’i işçi, 2321’i sözleşmeli personel olmak üzere toplam 4321 personel istihdamı gerçekleştireceğiz. Sosyal hizmetlerimizi daha etkin sunabilmek için çalışan ailemiz büyor.” ifadelerini kullandı. 

Bu açıklamanın ardından bakanlık memur alımları 1000 ASDEP Personeli alımı ile 2321 Sözleşmeli Personel alımı gerçekleştirecek. İşçi alımlarında kontenjan ise 1000 olarak duyuruldu. 

ASDEP PERSONELİ ALIMI İLAN TARİHİ

ASDEP personel alımı ile birlikte gerçekleştirilecek olan personel alımlarının ilan tarihine dair ne Aile Bakanlığı’ndan ne de Çalışma Bakanı Selçuk’tan açıklama gelmedi. Ancak Kamuilanlari.com olarak yapmış olduğumuz değerlendirmelerimizde ilanın Ağustos sonu ile Eylül ayı başı gibi yayınlanmasını bekliyoruz. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir