İşkur İş İlanları

İŞKUR Aracılığıyla Kamu ve Özel Sektöre 86 Büro İşçisi Alınıyor

Türkiye İş Kurumu üzerinden onlarca kadroda 45 binden fazla personel alım ilanı bulunuyor.

Türkiye geneli 81 şehir ve neredeyse tüm tüm ilçeler için işçi personel alım ilanlarının bulunduğu İŞKUR’da alımlar çok çeşitli meslek gruplarından yapılıyor. 

Kamuilanlari.com olarak bizlerde bu haberimizde tek bir kadro için yayımlanan ilanları siz okuyucularımıza derledik.

İŞKUR’DA YAYIMLANAN PERSONEL ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden ilan edilen kadrolardan bir tanesi de Büro İşçisi pozisyonu.

Kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektör firmaları yayımladıkları duyurular  ile bu pozisyonda çok sayıda personel alımı yapacaklarını duyurdular. Güncel ilan listesine göre bu kadro için farklı şehirlerde 86 ilan bulunuyor.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Peki bu kadro için yayımlanan personel alım ilanlarında adaylardan hangi koşullar talep ediliyor? İşte tüm başvuru şartları;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak, Kurumların belirlediği yaş aralığında bulunmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Varsa deneyim ve sertifika şartlarına haiz olmak

İlanlara Ulaşmak İçin

İlanlara dair diğer ayrıntılar ve başvuru yapmak için Kamuilanlari.com olarak haberimizin altında verdiğimiz bağlantıları kullanabilirsiniz.

İŞKUR’da İlan Edilen Büro İşçisi alım ilanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir