İşkur İş İlanları

İki Farklı Şehre En Az Lise Mezunu Veznedar Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu iş ilanları sayfasında yayımlanan personel alım ilanları gün aşırı güncelleniyor. Bu kapsamda yayımlanan yeni personel alım ilanları arasında bulunan yeni kadroları sizlerle buluşturuyoruz. 

Bu haberimizde de siz okuyucularımıza İŞKUR’da ilan edilen Vezne Personeli alımlarını derledik. 

İŞKUR VEZNE PERSONELİ ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında Veznedar ve İlgili Personeller kadrosu için 6 personel alım ilanı yayımlandı. 

Bu ilan için alımların Mardin ve İstanbul’da yapılacağı belirtildi. İlanda yer alan bilgilere göre Mardin için 1 personel alımı yapılacağı duyurulurken İstanbul iin 5 personel alımı yapılacağı açıklandı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Bu kadro için yayımlanan personel alım ilanları için başvuru yapacak adayların sağlamaları gereken ve dikkat edilmesi gereken hususları sizlere aktarıyoruz. 

 Türk vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak (lise, önlisans veya lisans mezunu olmak), Alım yapılacak kadroların mesleki özelliklerini sağlamak, Kurumların belirlediği yaş aralığında bulunmak, 18 yaşından büyük olmak, erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. 

BAŞVURULAR İŞKUR’DA

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. Başvuru işlemleri ve diğer detaylar için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Vezne Personeli alım ilanı detayları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir