Kamu Haberleri

TTK Genel Müdürü: TTK 1500 İşçi Alımında Mülakat Olmayacak

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu yapmış olduğu bir açıklamasında 1500 işçi alımı konusuna dair bilgi verdi. Bu kapsamda alımların süreci ve nasıl olacağına dair sorulara yanıt veren Kazım Eroğlu’nun açıklamalarının detaylarını Kamu İlanları olarak sizlere aktarıyoruz.

TTK İŞÇİ ALIMINDA MÜLAKAT OLMAYACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından müjdelenen TTK 1500 işçi alımı uzun süredir bekleniyor. İlanın yayımlanmasını bekleyen adaylar için yapılan açıklamalarda, alımlara dair yazı işlemlerinin beklendiği ve bu süreç tamamlandığında ilanın yayımlanacağı açıklandı. 

İlana başvuruda bulunacak adaylar için yapılan son açıklamada ise Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürü Kazım Eroğlu alımların nasıl olacağına değindi. Mülakat olmayacağını açıklayan Kazım Eroğlu şu bilgileri paylaştı.

“Öncelikle bin kişi için müracaatları alacağız. Yazının geldiği gün itibariyle TTK yönetiminden kararın çıkması, resmi gazetede yayınlanması ve İş-Kur’a müracaat adımları var. Sonrasında işlemler hızlanacak. Bin kişilik talepler alınacak. Noter vasıtası ile herkes kuraya girecek. Tek bir kura var, mülakat yok. Birinci paket böyle hallolacak. İkinci 500lük paket ise Şubat ayında ilana çıkacak şekilde hazırlıkları yapılacak. Bin 500 işçi alımı Şubat sonuna kadar tamamlanacak”

TTK İşçi Alımı Duyurularından Haberdar olmak için mobil uygulamamızı telefonunuza indirin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir