İşkur İş İlanları

Kamu ve Özel Sektöre 456 Gümrük Memuru, Büro ve İdari İşler Personeli Alınıyor

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarını siz okuyucularımız ile buluşturmaya devam ediyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza çoğunluğu özel sektör firması tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını derledik. Memur pozisyonlarına yapılan bu personel alım ilanlarına ilişkin tüm ayrıntılar şu şekilde.

İŞKUR ÜZERİNDEN MEMUR ALIMLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarına göre alımlar Büro Memuru, İdari İşler Memuru ve Gümrülk Memuru kadrolarına yapılacak.

Türkiye geneli farklı şehirlerde yapılacak olan personel alımları en az lise mezunu düzeyinden yapılacak. Önlisans ve lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanlarında yer alan kadro kontenjan detayları şu şekilde,

Özel sektör ve kamu kurumları için ilan edilen personel alım ilanlarına dair kontenjan detayları

Büro Memuru (Genel) kadrosu için yayımlanan personel alım ilan sayısı: 443

Büro Memuru (İdari İşler) kadrosu için yayımlanan personel alım ilan sayısı: 11

Gümrük Memuru kadrosu için yayımlanan personel alım ilan sayısı: 2

BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce ilanları yayımlayan kurumların belirledikleri şartları incelemeleri gerekiyor. Bu başvuru şartları alım yapacak firmanın kendisine göre belirlediği özel koşullar ile alım yapılacak kadronun detaylarına göre yapılacak. 

İlan metinlerinde yer alan ve adaylardan talep edilen genel başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, firmalar tarafından ilan edilen ve yukarıda yer alan her pozisyon için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlanması, firmaların belirlediği yaş aralığında olunması ve 18 yaşından büyük olunması, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olması, Varsa deneyim ve sertifika şartlarına haiz olunması. Bu şartlara ek her kadro ve ilan için Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunun olumlu olması. 

İLANLARA BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan metnine göre yapacaklar. İlanları incelemek ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda yer alan bağlantıları kullanabilirler. 

Gümrük Memuru kadrosu için TIKLAYINIZ

Büro Memuru kadrosu için TIKLAYINIZ

İdari İşler Memuru kadrosu için TIKLAYINIZ

İŞKUR üzerinden TYP ilanlarını incelemek ve profil oluşturma detayları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir