Özel sektör İş İlanları

En Az Lise Mezunu Adaylar İçin Şehir Hastanelerinde İş İmkanı

Binlerce adayın merakla beklediği ilanlardan olan şehir hastaneleri personel alım ilanları yayınlanmaya başladı. 

Kariyer siteleri üzerinden adaylara duyurulan personelo alım ilanlarında çeşitli hizmet sektörü kadrolarına personel alımları yapılacağı açıklandı. 

İlan metinlerine göre alımlar memur personel ve işçi kadrolarına yapılacak. Bu çerçevede yayımlanan ilanlara ilişkin tüm bilinmesi gereken ayrıntılar şu şekilde.

ŞEHİR HASTANESİ İÇİN PERSONEL ALIM İLANLARI YAYIMLANDI

Şehir hastanelerine yapılacak personel alımları için en detaylı ilanlardan bir tanesi Konya Şehir Hastanesi için yayımlandı. En lise mezunu adaylar için yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadro detayları ise şu şekilde,

Konya Şehir Hastanesi Açık Kadroları

Yardım Masası Elemanı, Sistem Uzmanı, Yardım Masası Süpervizörü, Veri Giriş ve Kontrol Şefi, Yazılım Destek Uzmanı, Network Uzmanı, Veri Giriş Elemanı, Bilgi Sistemleri Yöneticisi ve Bilgi İşlem Uzmanı

Bu kadrolara başvuru yapacak adaylardan talep edilen tüm başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu personel alım ilanları firmalar aracılığıyla gerçekleştiriliyor. Bu firmalar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan başvuru koşullarını aşağıda aktarıyoruz. 

İşte ilan edilen kadrolar için adaylardan talep edilen başvuru şartları. 

Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini düzenli ve sürekli yapmaya engel sorunu olmamak, güvenlik araştırması sonucu olumlu olmak, erkek adaylar askerlikle ilişiği olmamak, Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak, Sorunların çözümünde analitik düşünebilen ve pratik çözümler üretebilecek, Yazılı, sözlü ve telefonda iletişim becerileri kuvvetli, Problem çözme konusunda yetkin, müşteri odaklı, sorumluluk almaya istekli, dinamik, iletişim yeteneği ve sosyal ilişkileri güçlü, iş geliştirme kapasitesi yüksek, yeniliklere açık, Yoğun iş temposuna ve esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Şehir Hastanelerine personel alımları için yapılacak olan alımlara başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden elektronik olarak yapacaklar. Başvuru işlemleri için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Söz konusu ilanlara ulaşmak için aşağıda yer alan bağlantıları kopyalayın, internet satırına yapıştırın ve enter tuşuna basın.

Konya Şehir Hastanesi ilanı için: https://bit.ly/2Y3VV4H

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir