Kamu Haberleri

Sağlık Bakanlığı 6 Bin 409 Personel Alımı Kura Sonuçları Açıklandı

Sağlık Bakanlığı çeşitli pozisyonlardan 6 bin 409 personel alımı için 2018 yılının son günlerinde bir ilan yayımlanmıştı. Çok sayıda pozisyonda gerçekleştirilecek olan alımlara adaylar 4 Ocak tarihine kadar  başvuruda bulunmuşlardı. 

Bakanlığın ilanına İŞKUR aracılığıyla başvuruda bulunan adaylar için kura çekim işlemleri gerçekleştirildi. İŞKUR tarafından gerçekleştirilen kura işlemlerinde alım yapılacak pozisyonlara kadro sayısının 4 katı kadar aday belirlendi. İşte detaylar, 

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI

Sağlık Bakanlığı’nca İŞKUR aracılığıyla gerçekleştirilen kura işlemleri Ankara’da tamamlandı. Gün içinde yapılan kura işlemlerinin tamamlanmasının ardından listeler açıklandı. Sağlık Bakanlığı bünyesinde atanmak için başvuranların arasından çekilen kura sonuçları 2 ayrı liste halinde asıl ve yedek olmak üzere Sağlık Bakanlığı’na bağlı olarak görev yapan Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün resmi kurum sitesinden açıklanacak.

Sağlık Bakanlığı 6409 personel alımı kura sonuçları için TIKLAYINIZ

Kura İşlemlerine Dair Yapılan Açıklama

Kura, 15 Ocak 2019 Salı günü gerçekleştirilecektir. Katılımcılar, Kura sonuçlarını aynı gün saat 20.00’ den sonra https://iscisonuc.saglik.gov.tr internet adresinden öğrenebileceklerdir.

Kamu Haberlerinden Haberdar olmak için mobil uygulamamızı telefonunuza indirin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: 
Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir