Ekonomi

Kamu Bankasından Emekli Kredisi: Vade Seçenekleri ve Faiz Oranı

Halkbank kendisine ait internet sitesi üzerinden emekli vatandaşlara yönelik sağladığı özel kredi imkanının detaylarını paylaştı. 

Halkbank tarafından yapılan paylaşımda, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyasından maaşını Halkbank’tan almayı taahhüt eden emeklilere sağlanan imkanlar yer aldı. İşte emekli kredisinin detayı,

MUTLU EMEKLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Halkbank tarafından özel emekli kredisinde en önemli nokta emekli vatandaşların maaşlarını Halkbank üzerinden almayı taahhüt etmeleri. Bu şekilde kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlara aylıık 1.49 faiz oranıyla kredi sağlanıyor. Emekli vatandaşlar bu kredi imkanıyla 100 bin TL’ye kadar kredi kullanabiliyorlar. Emekli vatandaşlara sunulan vade imkanı ise 60 ay yani 5 yıla kadar uzanabiliryor.

Ödeme Koşularına ilişkin Halkbank tarafından yapılan açıklamada, ”Dilerseniz 100.000 TL’ye kadar kredinizi aylık %1,49’dan başlayan faiz oranıyla tahsis ücretli veya aylık %1,54’ten başlayan faiz oranıyla tahsis ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.” açıklamasında bulundu. 

Söz konusu kredi imkanından faydalanmak isteyen emekli vatandaşlar en yakın Halkbank şubelerinden başvurularını yapabilirler. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir