Personel Alımı

Kamuya En Az 55 KPSS Puanıyla Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri Alımı Yapılıyor

Kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında uzun zamandır ilan edilmeyen iki kadro için alım yapılacağı duyuruldu. 

Konya Selçuk Belediyesi yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli Zabıta Memuru alımı yapacağını ilan ederken Isparta Sütçüler Belediyesi de Resmi Gazete aracılığıyla yayımladığı duyurusuyla İtfaiye Eri alımı yapacağını açıkladı. 

Bu iki kurum tarafından yayımlanan ilanlara dair detaylar şu şekilde;

KAMUYA İTFAİYE VE ZABITA MEMURU ALIMI

Kamu kurumları için yayımlanan Zabıta Memuru ve İtfaiye Eri alımlarında kadro kontenjan detayları şu şekilde;

Konya Selçuk Belediyesi bünyesine yapılacak olan Zabıta Memuru alım ilanları üniversite düzeyinden yayımlandı. İlana önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. İlan ile belediye 10 personel istihdam edecek. 

Isparta Sütçüler Belediyesi İtfaiye Eri alımı için yayımladığı duyurusunda alımların en az lisans mezunu adaylar arasından olacağını duyurdu. İlan ile ilgili kontenjan detaylarında ise 10 personel alımı yapılacağı açıkandı.

İTFAİYE ERİ ALIM İLANI

Sütçüler Belediyesi yayımladığı İtfaiye Eri alım ilanında alımların 55 KPSS puan şartıyla olacağını bildirdi. Herhangi bir lisans programından mezun adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında ayrıca bazı özel koşullar bulunuyor. Bu özel koşullar;

B sınıfı ehliyet sahibi olmak İlan için adayların 30 yaşından gün almamış olmaları ve aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması.

ZABITA MEMURU ALIM İLANI

Konya Selçuk Belediyesi yayımladığı duyurusunda önlisans ve lisans mezunu adaylar için Yerel Yönetimler, Adalet ve Halkla ilişkiler alanında eğitim veren ön lisans programından mezun adaylar arasından 5 ve Mühendislik Eğitimi veren bölümler dışında Herhangi bir lisans programından mezun olan adaylar arasından 5 personel alımı yapacağını duyurdu. 

llan talep edilen bazı özel koşullar ise şu şekilde; 

Aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması. Önlisans için en az 75 KPSS, lisans için en az 80 KPSS puanına sahip olmak. 

BAŞVURU SÜRECİ

İtfaiye eri alımı için yayımlanan ilana başvurular 26 Ağustos tarihinde sona eriyor. Zabıta Memuru alımı için başvuru süreci Eylül ayının ilk haftası başlayacak. 

Zabıta Memuru alımı için TIKLAYINIZ

İtfaiye Eri alımı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir