Özel sektör İş İlanları

Kuveyt Hastanelerine 20 Bin TL Maaş İle 1182 Türk Personel Alımı Yapacağını İlan Etti

Kuveyt Al Surra Hospital personel alımı yapacağını ilan etti. 15 Aralık tarihinde hasta kabulüne başlayacak olan hastane çeşitli sağlık personeli kadrolarında personel ihtiyacı olduğunu duyurdu.

Talep edilen genel başvuru koşulları ile mesleki özelliklerin sağlanması ile personel alımı yapacağını ilan eden hastane ilanlarına başvuru yapmak isteyecek adaylar için detayları ele aldık. Memurlar. net’in haberine göre; işte söz personel alım ilanına dair bilinmesi gereken ayrıntılar. 

ALIM YAPILACAK AÇIK KADROLAR

İlan metninde yer alan detaylara göre hastane her öğrenim seviyesinden mezun sağlık personeli alımı yapacak. İlanda yer alan kadrolara göre lise, önlisans ve lisans düzeyinden yapılacak personel alımı açık kadroları kontenjanları ile aktarıyoruz. 

1. Grup Kadrolar

Hemşire kadrosu için 650 personel. Anestezi Teknikeri ve Ameliyathane Teknikeri kadrosu için 45’er personel, Laboratuvar teknikeri, Radyoloji teknikeri kadroları için 30 personel, Ebe (kadın) kadrosu için 25 personel, Ağız ve diş sağlığı teknikeri kadrosu için 20 personel, Diyaliz hemşiresi kadrosu için 40 personel.

2. Grup Kadrolar

Bilgi işlem personeli kadrosu için 150 personel, Saç ekim uzmanı kadrosu için 7 personel, Perfüzyonist kadrosu için 9 personel, Fizyoterapist kadrosu için 31 personel, Patoloji teknikeri kadrosu için 10 personel, Acil tıp teknisyeni ve Paramedik kadrosu için 65 personel, Biyolog kadrosu için 10 personel, Odyometri Teknikeri kadrosu için 10 personel ve Diş Protez Teknikeri için 5 personel alımı yapacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu kadrolar için başvuru yapacak olan adaylar Kuveyt Al Surra Hospital tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlamak zorundalar. Bu başvuru şartlarını sağlayan adaylar haberimizin altında yer alan şekilde başvurularını yapabilirler. 

Başvuru tarihi itibarı ile 18 yaşını doldurmuş olmak . Açık pozisyonlarda belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak ve belgelendirebilmek Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Adli sicil kaydı ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için, muvazzaf askerlik görevini tamamlamış olmak veya muaf olmak veya en az 1 (bir) yıl ertelemiş olmak, Aktif göreve başlamadan verilecek olan hızlandırılmış dil kursuna (adayın hastanemiz bünyesinde işe başlayışı yapıldıktan sona hızlandırılmış dil eğitimi ve hastane oryantasyon eğitimi Kuveyt de başlayacaktır) katılım için bir engeli olamamak, 24 saat esasına dayalı çalışmasına engel olabilecek vücut hastalığı bulunmamak.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanı için başvuru yapacak adaylar başvurularını başvurularını ilanın yayın tarihinden (27 Ağustos 2019) itibaren 14 gün içinde yapacaklar.

Başvurular hastanenin web sayfası üzerinde yer alan kariyer sayfasından elektronik olarak yapılacak. Adaylar başvuru için başvuru formunu dolduracaklar. 

Başvuru Uyarısı:

Hastane adaylara başvuru için yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı. 

”Olumlu ve olumsuz geri dönüşler e posta yolu ile yapılacağı için LÜTFEN GEÇERLİ BİR E POSTA ADRESİ KULLANMAYA ÖZEN GÖSTERİNİZ. Geri dönüşler career@alsurrahospital.com adresinden gerçekleştirilecektir, başka bir e posta adresinden gelen mesajları dikkate almayınız”

Maaş Açıklaması: 

İşe başlayışları yapılan yardımcı sağlık personeli maaşları, bütün vergi ve diğer kesintilerden sonra (NET ), asgari 950 KWD (3150 USD) ‘den başlayacaktır.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir