Özel sektör İş İlanları

Pegasus Hava Yolları Kabin Memuru ve Personel Alım İlanı Yayımladı

Pegasus Hava Yolları personel alım ilanı yayımladı. Firma tarafından yayımlanan personel alım ilanında farklı eğitim seviyelerinden mezun adaylar arasında personel alımlarının olacağı duyuruldu. 

Yayımlanan ilan metninde yer alan açık kadrolar, adaylarda aranan genel başvuru koşulları ve ilana başvuruların nasıl yapılacağına dair detayları haberimizde aktarıyoruz.

PEGASUS HAVA YOLLARI PERSONEL ALIM İLANI

Pegasus Hava Yolları yayımladığı personel alım ilanında yer alan açık kadrolar; Kabin Memuru, Misafir Hizmetleri Memuru, Operasyon Memuru, Kıdemli Çevre ve İSG Mühendisi, Uçak Sistemleri Mühendisi.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Söz konusu personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar için Pegasus Hava Yolları adayların sağlamaları gereken tüm koşulları ilan etti. Buna göre aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlayan adaylar ilanlara başvuruda bulunabilecek. 

İlana başvuruda bulunmak isteyen adayların sağlamaları gereken şartlar arasında, ”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, erkek adayların için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli durumda olmak, alım yapılacak kadro gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesini karşılamak, vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurabilmek, pozitif enerjili, İletişim becerileri güçlü olmak, MS Office programlarını çok iyi derecede kullanabilmek, takım çalışmasına yatkın, ekip olabilmek, koordinasyon, planlama ve raporlama becerileri gelişmiş olmak, alım yapılacak ilde ikamet ediyor veya edebilecek olmak, seyahat engeli olmamak ve varsa unvanlara göre belirlenen özel şartları sağlamak.” koşulları bulunuyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kariyer siteleri üzerinden yayımlanan Pegasus Hava Yolları personel alım ilanlarına başvurular, ilanın yayımlandığı site üzerinde yapılacağı bildirildi. Bu kapsamda aşağıda yer alan bağlantı üzerinden ilana ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz. 

Pegasus Hava Yolları ilanı için; (https://goo.gl/v7iF5E) İlana ulaşmak ve başvuruda bulunmak için yan tarafta vermiş olduğumuz bağlantıyı kopyalayın, internet tarayıcınıza yapıştırın ve enter tuşuna basın.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir