İşkur İş İlanları

Türkiye İş Kurumu Üzerinden İlan Edilen Makam Şoförü Alımları

İŞKUR aracılığıyla farklı firmalar ve kurumlar yayımladıkları duyurular ile onlarca meslek grubundan personel alımı yapacaklarını duyurdular. 

Bu kurumlar tarafından yayımlanan personel alım ilanlarını hem kurum kurum hemde meslek meslek sizlerle paylaşıyoruz. 

Bu haberimizde de hem kamu kurumları tarafından sıkça ilan edilen hemde diğer firmaların yayımladığı Makam Şoförü alım ilanlarını derledik. 

MAKAM ŞOFÖRÜ ALIM İLANLARI

Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan personel alım ilanları arasında Makam Şoförü için yayımlanan güncel ilan sayısı 10. 

Ancak bu noktada şöyle bir durum. İŞKUR İş İlanları kısa süreli aralıklarla güncellendiği için bu ilan sayısı artabilir veya azabilir. Halen yayından olan ilanlara göre; İstanbul, İzmir, Malatya ve Adana için duyuruldu. 

Başvuru Koşulları

Makam Şoförü kadrosu için yayımlanan ilan metinlerinde yer alan başvuru koşulları şunlar;

Makam Şoförü için gerekli olan sürücü belgesine sahip olmak, Firmalar adaylardan öğrenim şartı isteyebilirler. İlanlarda talep ediliyorsa bu şartı sağlamak, Yine firma yada kurumların talep ettiği deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, Bu şartların dışında görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. İlan metinlerinde yer alan son şart ise işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR aracılığıyla yapacaklar. Başvuru yapacak adaylar aşağıda yer alan bağlantı üzerinden başvurularını yapabilirler. 

Makam Şoförü alım ilanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir