Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Tarım ve Orman Bakanlığı 60 KPSS Puanıyla 4 Bin 996 Personel Alım İlanı Yayımlandı

Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanı Resmi Gazete aracılığıyla adaylara duyuruldu. Bakanlık tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan tüm kadro ve detaylar haberimizde. 

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alım ilanına ilişkin bilinmesi gereken tüm ayrıntılar haberimizde. 

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında çeşitli meslek gruplarından alımlar olacak. KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak personel alım ilanında yer alan tüm ayrıntıları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Kadro ve Kontenjan Detaylar

Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan personel alım ilanlarına dair tüm ayrıntılar haberimizde. 

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine 2 bin 700 Orman Muhafaza Memuru alımı yapılacak. Bu kadro için yayımlanan ilana KPSS’den en az 60 puanına sahip adaylar başvuru yapacak. 

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak diğer kadrolar Orman Mühendisi kadroları. Kurum 1150 Orman Mühendisi alımı yapılacak.

İlanda ayrıca bakanlık bünyesine çeşitli unvanlarda 1.146 mühendis, avukat biyolog, laborant, tekniker, büro personeli ve destek personeli alımları yapılacak.

BAŞVURU KOŞULLARI

Tarım ve Orman Bakanblığı bünyesine yapılacak olan alımlar için aşağıda yer alan koşulların sağlanması gerekiyor. 

657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

Son başvuru tarihi 36 yaşından gün almamış olmak,

2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2018-KPSSP3) en az 60 puan almış olmak.

Sağlık Kurum ve Kuruluşlarından (Yurdun her yerinde görev yapabilir ve silah kullanabilir ibareli) sağlık kurulu raporu almak, (Sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) bazı kadrolar için.

Kamu haklarından mahrum olmamak

Görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu olmamak

BAŞVURU SÜRECİ

Söz konusu personel alım ilanları için başvuru süreci 24 Eylül tarihinde başlayacak. Kurum başvuruları 7 Ekim tarihine kadar tamamlayacak.

Bu süre zarfı içerisinde adaylar başvurularını kuruma bağlı olan http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile elektronik olacak yapacaklar. 

Başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir