Sözleşmeli Personel Alım İlanları

OGM Taşra 1146 Memur Alımı: En Az Lise Mezunu Büro ve Destek Personeli, Şoför ve Diğer Kadrolar

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ilan edilen 4 bin 996 kişilik memur alım ilanında çeşitli pozisyonlarda personel alımları yapılacağı ilan edildi. 

Orman Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Orman Genel Müdürlüğü bünyesine de yapılacak alımların bir bölü çeşitli kadrolarda olacak. Bu kadroları sizlerle paylaşıyoruz.

60 KPSS İLE OGM’YE MEMUR ALIMI

Orman Genel Müdürlüğü bünyesine yapılacak olan personel alımları için duyurulan ilanların bir bölümü kurumun taşra birimlerine yapılacak. Bu çerçevede yapılacak olan personel alım ilanlarının kadro kontenjan detayları şu şekilde;

Kontenjan Dağılımı

10 Orman Endüstri Mühendisi, 7 Bilgisayar Mühendisi, 9 Makine Mühendisi, 12 İnşaat Mühendisi, 5 Elektronik Mühyendisi, 7 Yazılım Mühendisi, 65 Avukat, 11 Biolog, 11 Laborant, 1 Elektrik Elektronik Teknikeri, 708 Büro Personeli (lise, önlisans ve lisans mezunu) 300 Şoför (Lise ve Önlisans Mezunu) 

LİSE, ÖNLİSANS VE LİSANS MEZUNU MEMUR ALIMI

Yukarıda yer alan kadrolar için ayrı bir başvuru kılavuzu yayımlayan Orman Bakanlığı OGM adayların aşağıda yer alan koşulları sağlamalarını istiyor. 

* 657 Sayılı Kanun’un 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

* 2018 yılı KPSS (B) grubu olmak üzere KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak,

* Son müracaat tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak,

* Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olanlardan Destek Personeli (Şoför) pozisyonuna başvuranlar için; En az C sınıfı ehliyete sahip olmak,

* Avukat pozisyonuna başvuranlar için; – Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak, – Baro kayıt belgesine sahip olmak,

OGM PERSONEL İLANI BAŞVURU İŞLEMLERİ

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan personel alım ilanı için adaylar başvuru işlemlerini Eylül ayının sonunda yapmaya bağlayacaklar. 24 Eylül’de başlayacak başvurular 2 Ekim tarihinde sona erecek. 

Kurumun ilgili web portalı üzerinden elektronik olarak yapılacak başvurular için yapılan açıklamada şahsen ve posta yolu ile yapılacak başvuruların kabul edilmeyeceği ifade edildi. 

İlan detayları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir