Özel sektör İş İlanları

BİM İnsan Kaynakları Türkiye Geneli Farklı Meslek Gruplarında Personel Alımı Yapıyor

BİM Marketler bir duyuru yayımlayarak kadrosunda personel açığı olduğunu bildirdi. 

BİM İnsan Kaynakları A.Ş tarafından yayımlanan duyuruda kurumun farklı şehirlerde ki birimlerine yapılacak personel alımları çeşitli meslek gruplarından olacak. 

Her türlü öğrenim düzeyinden yapılacak personel alımları için başvuruda bulunmak isteyecek adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları sizlerle. 

BİM PERSONEL ALIM İLANI

BİM İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında yer alan bilgilere göre firma 52 ayrı alanda alım yapacak. 

Hem memur personel hem işçi hemde idari personel kadrolarına yapılacak alımlar aşağıda yer alan pozisyonlara gerçekleştirilecek. İşte o kadrolar,

Yönetici Pozisyonları

BİM Mağazaları için yayımlanan personel idari personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar;  Yönetici Asistanı. İşe Alım Asistanı, Yönetici Adayı, Bordro ve Özlük İşleri Uzmanı, Eğitim Asistanı, Gıda Mühendisi, Mağaza Müdür ve Müdür Yardımcıları,

İşçi Personel Pozisyonları

Binlerce adayın takip ettiği bu kadrolar arasında  Et-Şarküteri Personeli, Taze Gıda Personeli, Genel Başvuru, Kasa Reyon Personeli,  Depo Personeli, Taze Gıda Personeli, Bölge Mağaza Personeli (Engelli), Kozmetik Personeli, Mağaza Satış Elemanı, Bölge Genel Başvuru, Unlu Mamüller Personeli.

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

BİM personel alımlarında adaylardan çeşitli koşullara haiz olmalarını istiyor. Bu koşulları sağlayan adaylar ilanlara başvuru yapabilirler. 

Herbir kadro için ayrı ayrı belirlenen bu başvuru koşullarını sizlere detayları ile aşağıda aktarıyoruz. 

Müşterileri talepleri doğrultusunda bölümünde etkili hizmeti sunabilen, Kadrolar için belirlenen öğrenim şartını sağlayan, Temizlik ve hijyen kuralları konusunda titiz, Mesleki tüm özelliklere haiz olan,Pozisyonlar için belirlenen öğrenim şartlarına haiz. Esnek çalışma saatlerine ve yoğun iş temposuna uyum sağlayabilen, Dinamik, prezantabl, iletişim yeteneği ve ikna kabiliyeti kuvvetli, Müşteri memnuniyetine önem veren, pratik, güler yüzlü, Takım ruhuna sahip, motivasyonu yüksek, Ekip ile birlikte mağazanın satış hedeflerini gerçekleştirecek. koşullardan oluşuyor. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylar başvurularını BİM İnsan Kaynakları üzerinden yapacaklar. Elektronik yapılacak ilan için aşağıda yer alan bağlantı kullanılabilir.

İlana ulaşmak ve başvuru yapmak için: https://bit.ly/2PL9Xki

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir