Özel sektör İş İlanları

PTT İştirakleri Personel Alımı Yapıyor! En Az Lise Mezunu PTTeM ve PTTCELL İş İlanları

PTT KPSS’siz personel alım ilanı merakla beklenirken PTT İştirakleri kadrolarında personel eksiği bulunduğunu ve alım yapacaklarını duyurdular. 

Bu kapsamda yayımlanan bu iki farklı alım ilanını sizlere aktarıyoruz. 

İşte PTTCELL ve PTTeM alım kadroları, ilan detayları alım yapılacak kadrolar ve detayları haberimizde. 

PTTEM VE PTTCELL PERSONEL ALIMLARI

PTTEM ve PTTCELL personel alım ilanlarını adaylara farklı alanlardan yayımladıkları ilanlar ile bildirdiler. 

Bu kapsamda PTTeM İŞKUR üzerinden yayımladığı bir duyuru ile personel alımı yapacağını açıklarken PTTCELL personel alımlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı bir duyuru ile adaylara duyurdu. 

KADRO KONTENJAN DETAYLARI

Bu iki PTT kurumu tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan açık kadrolar ve başvuru şartları şu şekilde.

PTTeM Personel Alım İlanı

PTT iştiraki olarak faaliyet gösteren PTTeM, Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımladığı bir duyuru ile Müşteri İlişkileri Yöneticisi kadrosuna personel alımı yapacağını duyurdu. Bu kadro için en az önlisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 

İŞKUR’da yayımlanan bu personel alım ilanında bir personel alımı yapılacağı bildirildi. 

Özel Koşullar: En az önlisans mezunu, Müşteri ilişkileri & back office& çağrı merkezi işlemlerinde tecrübeli, CRM programları ve SL hedefi ile çalışmış, Müşteri memnuniyetini ve devamlılığını sağlayabilecek, İş takibini yapabilecek, sorumluluk sahibi, Esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek, İkna yeteneğine sahip, özgüveni ve çalışma disiplini yüksek,

PTTCELL Personel Alım İlanı

PTTCELL tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında, istihdam edilecek personellerin PTT Merkezlerinde görevlendirileceğini açıkladı.

Bursa ve İstanbul’da bulunan şubeler için yayımlanan PTTCELL personel alım ilanında alımların Aktif Şatış Temsilcisi kadrolarına yapılacağı ilan edildi. 

Microsoft Office programlarını iyi derecede kullanabilen, excel bilgisi kuvvetli, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak gibi şartlar ile yayımlanan ilana kariyer siteleri üzerinden başvuru yapılacak. 

İlan Detayları

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce aşağıda yer alan ilan metinlerini incelemelerinde fayda var. 

PTTCELL Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

PTTeM Personel Alım İlanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir