Ziraat Bankası 2019 Yılı Personel Alımı Sınav Duyurusu Yayımlandı

Ziraat Bankası tarafından yapılacak personel alım ilanları iki farklı duyuru ile adaylara duyuruldu. Bu iki duyuruda da alımların sınav usulü olarak yapılacağı bilgisi paylaşıldı. 

Ziraat Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından ilan edilen banka personeli alımlarında alım yapılacağı duyurulan kadrolar şunlar. 

AÇIK KADRO DETAYLARI

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında alımların iki kadrodan olacağı bilgisi verildi. Banka yayımladığı duyurularında bu iki ilan ile 40 personel alımı yapılacağı bildirildi. İşte ilana ilişkin tüm ayrıntılar;

* Ziraat Bankası Teftiş Kurulu’nda İstanbul merkezli olarak tüm illerimizde görevlendirilmek üzere 20 Müfettiş Yardımcısı alımı yapacak.

* Ziraat Bankası Hukuk Müşavirliği ve Kredi Risk Tasfiye Bölüm Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere 25 Avukat istihdam edecek. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Ziraat Bankası İnsan Kaynakları bu iki kadro için tüm detayları ayrı ayrı belirlediği bizlerde Kamuilanlari.com olarak bu detayları sizlere en ince ayrıntısına kadar aktarıyoruz. 

Müfettiş Yardımcısı Kadroları Başvuru Şartları

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcısı alımı için aşağıda yer alan öğrenim ve diğer koşulların sağlanmasını istiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2. 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak, Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesi çerçevesinde belirtilen haklardan ve kamu haklarından mahrum bulunmamak, Devamlı görev yapmasına engel olabilecek beden veya akıl hastalığı bulunmamak, Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak,

Öğrenim Şartı

İdari Kadrolar İçin: Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren Ekonomi (İktisat), İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Uluslararası İlişkiler, İstatistik, Ekonometri, Bankacılık, Finans, Risk Yönetimi, İşletme Bilgi Yönetimi, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Muhasebe ile bankacılık mesleğiyle ilgili bölümlerinden veya üniversitelerin Finans Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak.

Mühendis Kadroları İçin: ; Üniversitelerin ve yüksek okulların 4 yıllık eğitim veren Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Endüstri ve Sistem Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Matematik Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak. 

Avukat Kadroları Başvuru Şartları

Avukat olarak Ziraat Bankası bünyesinde çalışmak isteyen adayların sağlamaları gereken tüm koşullar,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2. 01.01.1989 ve sonrası doğumlu olmak, Diğer resmi kurum veya kuruluşlara mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak veya mecburi hizmet borcunu ödemeyi kabul etmiş olmak, Türk Ceza Kanunu’nun 53. maddesi çerçevesinde belirtilen haklardan ve kamu haklarından mahrum bulunmamak, 6. Taksirli suçlar ve Erkek adaylar için işe alım tarihi itibariyle askerlik görevini tamamlamış veya erteletmiş olmak ya da askerlik yükümlülüğünden muaf tutulmuş olmak.

Öğrenim Şartı:

Yurt içinde dört yıllık lisans eğitimi veren Hukuk Fakülteleri ile denkliği sağlanmış yabancı ülkelerdeki Hukuk Fakültelerinden mezun olmak ve Avukatlık stajını tamamladıktan sonra Avukatlık Ruhsatnamesi almış veya işe başlama tarihinde alabilecek durumda olmak,

BAŞVURU İŞLEMLERİ 

Ziraat Bankası tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 2 Eylül ile15 Eylül 2019 Pazar günü saat 23.59’a kadar yapabilecekler. Elektronik olarak yapılacak başvuru işlemleri Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesinden yapılacak. 

Avukat Alımı İlan Metni için TIKLAYINIZ

Müfettiş Alımı İlan Metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir