Personel Alımı

55 KPSS Puanıyla Lise Mezunu İtfaiye Eri Alımı Yapılacağı İlan Edildi

Kastamonu Azdavay Belediye Başkanlığı yayımladığı bir duyuru ile ilgili hükümler kapsamında İtfaiye Eri alımı yapacağını duyurdu. 

KPSS puan sıralaması esasına göre yapılacak İtfaiye Eri alım ilanına dair bilinmesi gerekenler ise şu şekilde;

KPSS PUAN SIRALAMASI ESASINA GÖRE MEMUR ALIMI

Kastamonu Azdavay Belediye Başkanlığı’nca ilan edilen alımlarda, istihdam edilecek personel sayısı 1 olarak açıklandı. 

İtfaiye Eri kadrosuna yapılacak bu alımlar; Lise ve Dengi Okul Mezunu Olmak. En az C Sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak ve KPSSP94 puan türünden en az 55 KPSS puanına sahip olmak özel şartları ile yayımlandı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Belediye Başkanlığı yukarıda yer alan koşulların dışında adaylardan ayrıca aşağıda yer alan şartları sağlamalarını istiyor. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinin (A) fıkrasında belirtilen aşağıdaki genel şartlara sahip olmak. Bu şartlar arasında Türk vatandaşı olmak. askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. 

İlanda Ayrıca Adayların;

Erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, şartlarını sağlamaları isteniyor. 

BAŞVURU TARİHLERİ

İlan edilen genel ve özel başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 25 Eylül ile 27 Eylül tarihleri arasında yapacaklar. Başvurular belediyenin internet adresinde belirtilen evrakların Azdavay Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Müracaat Masasına şahsen teslimi ile tamamlanacağı açıklandı. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir