Kamu Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan EYT’lilere Müjde Gibi Talimat

Emeklilikte Yaşa Takılanlar bir süredir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek ve taleplerini dile getirmek istiyorlardı. 

EYT sorunları için uzun süredir beklemede olan vatandaşlar ise Cumhurbaşkanlığı’nda bir görüşme gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanlığı tarafından Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalardan Sorumlu Başkan Vekili Profesör Doktor Vedat Bilgin’in katıldığı toplantıda yaş bekleyen vatandaşları temsil için ise EYT Heyeti yer aldı. Milli Gazete’de yer alan habere göre; Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen toplantı kapsamına dair ise açıklamalar geldi. 

EYT İÇİN KURUL KURULSUN TALİMATI

Çankaya Köşkü’nde gerçekleştirilen toplantının ardından Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Başkanı Gönül Boran Özüpak görüşmeye dair EYT’li vatandaşları bilgilendirdi. 

Bu konuda müjde niteliğinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimat verdiğini açıklayan EYT SSYD Başkanı Özüpak şu ifadelere yer verdi.

“Sayın Cumhurbaşkanımıza her kanaldan ulaşmaya çalışıyoruz. Bizi bizden dinlemesi talebimizi Sayın Bilgin’e tekrar ilettik. Görüşmemizi detayıyla Sayın Cumhurbaşkanımıza aktaracak ve konuyla ilgili bir rapor hazırlanacak. Süreç ne kadar zaman alır, bilemiyoruz, ama konunun uzmanlarıyla sorun masaya yatırılacak. Hatta bir komisyon kurulduğunu da bizzat öğrenmiş olduk. Bizlerle de iletişim halinde olacaklarını dile getirdiler” dedi.

EYT’li vatandaşları oldukça sevindiren bu açıklamaya ek olarak ayrıca EYT SSYD Başkanı Gönül Boran Özüpak, EYT’lilerin mağduriyetinin iletilmesi konusunda görüşmenin tarihi nitelikte olduğunu ifade etti. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir