Özel sektör İş İlanları

THY İş İlanları: En Az Lise Mezunu Yetiştirilmek Üzere Personel Alımı Yapacağını Duyurdu

Türk Hava Yolları farklı kadrolarda personel alımları için ilanlar yayımladı.

Türk Hava Yolları İnsan Kaynakları Genel Müdürlğü’nün internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında çok sayıda pozisyonda personel alımları olacağı duyuruldu. 

Eylül ayu itibariyle yenilenen personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar bilgileri ile başvuru işlemlerini sizlerle paylaşıyoruz. 

THY PERSONEL ALIM İLANLARI EYLÜL 2019

Türk Hava Yolları tarafından yayımlanan personel alım ilanlarında kurumun Kokpit ekibi kadroları için personel alımları yapacağı duyuruldu. 

Farklı öğrenim şartları üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadro bilgileri şu şekilde;

Açık Kadrolar

Yetiştilmek üzere Teraik Bilgi Öğremeni, Teorik Bilgi Öğretmeni, Kaptan Pilot, II. Pilot, II. Pilot Dar Gövde, Simülatör Uçuş Öğretmeni, 

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

THY personel alım ilanlarına başvuru yapmak isteyecek adayların sağlamaları gereken başvuru koşulları bulunuyor. 

Türk Hava Yollarını’nın her personel alım ilanında yer alan ortak koşullar ile kurumun alım yapacağını duyurduğu ve yukarıda yer alan kadrolar için özel belirlenen bu koşulları ana başlıkları ile sizlere aktarıyoruz. 

İşte THY personel alım ilanı genel ve özel başvuru koşulları

ürkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Bu şartın yanında en önemli koşul ise Öğrenim şartını karşılamak, En az lise mezunu olmak (yurtdışından mezun adayların denklik belgesini ibraz etmeleri gerekmektedir), En az lise mezunu olmak şartı kadrolara göre değişkenlik göstermektedir. İlanlarda önlisans ve lisans mezunu adaylar için de ilanlar bulunmakta.

Bu koşulların yanında adayların ayrıda her kadro için ayrı ayrı belirlenen yaş aralığında olmak. Uçuş kusuru veya disiplinsizlik nedeniyle herhangi bir yazılı ceza almamış olmak Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak Askerlik hizmetini tamamlamış, muaf veya en az 2 yıl tecil ettirebiliyor olmak Ortaklığın göstereceği yeri ana üs olarak kabul edip orada ikamet etmek.

THY İLANLARINA BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Türk Hava Yolları personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını THY İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü üzerinden yapacaklar. Elektronik olarak yapılacak başvurular için aşağıda yer alan bağlantıyı kullanabilecekler. 

İlan bağlantısı: https://bit.ly/2I4qsHj

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir