Personel Alımı

Sözleşmeli Personel, Daimi Memur Kadroları İçin Duyurulan KPSS’siz İlanlar

Devlet kurumlarının hafta içerisinde yayımladıkları tüm duyuruları sizlere ilan edildikleri anda aktarıyoruz. 

Parça parça yayımlanan bu personel alım ilanlarını, Kamuilanlari.com olarak siz okuyucularımıza daha sonra ortak özellikleri ile aktarıyoruz.

Bu çerçevede yapmış olduğumuz bu haberimizde siz okuyucularımıza KPSS şartı olmadan ilan edilen 3 kamu personeli alım ilanını derledik. Duyurular ve başvuru kılavuzlarında yer alan detaylar;

KPSS’SİZ PERSONEL ALIMI

DPB, İŞKUR yada Resmi Gazete üzerinden yayımladıkları ilanlar ile KPSS’siz personel alımı yapacağını ilan eden kamu kurumlarına dair liste şu şekilde;

* Selçuk Üniversitesi

* TÜBİTAK

* Balıkesir Erdek Belediyesi

ALIM YAPACAK KURUMLAR VE ALIM YAPACAKLARI KADROLAR

Çeşitli platformlar üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında yer alan açık kadrolar ve alım yapılacak personel sayılarına dair detayları sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Balıkesir Erdek Belediyesi

Erdek Belediyesi personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlandı. 

Belediye başkanlığı duyurusunda üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun adaylar arasından sözleşmeli Avukat alımı yapacağını duyurdu. Bu ilana KPSS puanı bulunmayan ama öğrenim ve mesleki koşulları sağlayan adaylar başvuru yapabilecek. 

TÜBİTAK

Türkiye Bilimse ve Teknkolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), Antalya’da faaliyet gösteren TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi (TUG) bünyesine memur kadrosunda bir personel alımı yapacak.

Öğrenim şartına göre yapılacak memur alımları için adayların belirli bölümlerde üniversite eğitimlerini tamamlamış olmalarını istiyor. 

Selçuk Üniversitesi

Selçuk Üniversitesi de personel alımlarını sözleşmeli personel alım statüsünde yapacak. Bunun için bir ilan yayımlayan kurum Canlı Model kadrosuna personel istihdam edecek. 

Canlı model kadrosu için lisans mezunu olma şartı arayan Selçuk Üniversitesi ayrıca vücut bütünlüğü ve uzun süre hareketsiz kalma yetisi talep ediyor. 

İLAN DETAYLARI

Yayımlanan ilanlara dair kadro kontenjan detaylarını sizlerle paylaştık. Kadrolar için ilk başvuru koşullarına haiz adaylar aşağıda yer alan bağlantılar üzerinden başvuru kılavuzlarını inceleyebilirler. 

* Selçuk Üniversitesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

* TÜBİTAK personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

* Balıkesir Erdek Belediyesi personel alım ilanı için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir