Sözleşmeli Personel Alım İlanları

En Az Lise Mezunu ve KPSS Şartı Olmadan Sözleşmeli Kamu Personeli İlanı Yayımlandı

Mersin Üniversitesi yayımladığı bir duyuru ile kadrosunda eksik bulunan pozisyonlara sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Resmi Gazete üzerinden yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar için duyurulan tüm detaylar sizlerle;

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Mersin Üniversitesi tarafından yayımlanan sözleşemeli personel alım ilanı tek bir kadrodan yapılacağı duyuruldu. 

Bu çerçevede yayımlanan sözleşmeli personel alımları Canlı Model pozisyonuna olacak ve bu kadro için toplam 5 personel istihdamı sağlayacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI

Mersin Üniversitesi tarafından yayımlanan başvuru kılavuzuna göre Canlı Model alımı için başvuruda bulunacak adaylar belirli koşullara haiz olmalılar. 

Bu koşullar alım yapılacak kadro için gerekli olup başvuru şartlarını sağlamayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek. İşte Canlı Model kadrosu için belirlenen koşullar.

Özel Mesleki Koşullar

En az lise mezunu olmak. KPSS şartı aranmamaktadır, adaylar mülakat sonucuna göre belirlenecektir. Vücut bütünlüğüne sahip olmak. Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olması.

Genel DMK’da Yer Alan Koşullar

Türk Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak. 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlana başvurular ilanın yayımlandığı tarih olan 9 Eylül tarihinden itibaren başvurularını yapacaklar. Başvuru süreci ilanın yayımlanma tarihinden sonraki 15 gün olarak açıklandı. 

Mersin Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvurularını kuruma evrakların teslim edilmesi suretiyle yapacaklar. 

Başvuru evrakları ve diğer detaylar için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir