Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Aile ve Çalışma Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı İçin DPB’de İlan Yayımladı

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yayımladığı bir duyuru ile çeşitli kadrolarda sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. 

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) üzerinden yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında alımların KPSS puan şartı olmadan yapılacağı belirtildi. 

Kamuilanlari.com olarak sizlere bu alımların hangi kadrolarda ve hangi başvuru şartlarında ilan edildiğini aktarıyoruz. 

AİLE BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI KADROLARI

Aile ve Çalışma Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolara göre, bakanlık sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacak. 

Çeşitli branşlarda yapılacak alımlara adaylar KPSS puanlar varsa KPSS puanları ile başvuru yapabilecekler. KPSS puanı olmayan yada bildirmeyen adayların KPSS puanları 70 olarak kabul edilecek. 

Alım Yapılacak Branşlar

Aile Bakanlığı sözleşmeli bilişim personeli alımı branşları şu şekilde;

Java Kurumsal Mimar (2 kişi), .NET Kurumsal Mimar (1 kişi), Proje Yöneticisi (2 kişi ), Veri Tabanı Uzmanı (1 kişi), Kıdemli Java Yazılım Uzmanı (5 kişi), .NET Kıdemli Yazılım Uzmanı (2 kişi), Bilgi Güvenliği Uzmanı (2 kişi), Java Yazılım Geliştirme Uzmanı – ( 1 Kişi ), .NET Yazılım Geliştirme Uzmanı (2 kişi), Önyüz Geliştirici (Front-End Developer) Uzmanı (2 kişi), Ağ Uzmanı (1 kişi), 

BAŞVURU KOŞULLARI NELER?

İlaana dair KPSS koşulunu sizlere yukarıda aktardık. Bu koşulun yanında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yayımladığı başvuru kılavuzunda diğer başvuru şartlarını da ilan etti. İşte o koşullar;

Öğrenim Şartı

Fakültelerin dört yıllık Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden ya da fakültelerin Mühendislik bölümlerinden, Fen-Edebiyat, Eğitim ve Eğitim Bilimleri Fakültelerinin, Bilgisayar ve Teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile İstatistik, Matematik ve Fizik bölümlerinden mezun olmak. 

Diğer Koşullar

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı 2 katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, Hizmetin gerektirdiği niteliklere, muhakeme yeteneğine, temsil kabiliyetine sahip olma, yeni teknolojileri takip etme, öğrenme ve araştırma yeteneğine sahip olma.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

Aile Bakanlıüı sözleşmeli personel alım ilanına başvuruda bulunacak adaylar başvurularını 9 Ekim tarihine kadar bakanlığın ilgili birimine evrak teslimi suretiyle yapacaklar. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir