Sözleşmeli Personel Alım İlanları

KPSS Puanı Olan ve Olmayan Adayların Başvuru Yapabileceği Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü kadrosunda personel açığı bulunan birimleri için personel alım duyurusu yayımladı. 

Üniversite tarafından yayımlanan duyuru metninde, üniversitenin Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığında istihdam edilmek üzere yapılacak alımlara KPSS puanı olan adaylarda olmayan adaylarda başvuru yapabilecek. 

İlan metninde yer alan kadro kontenjan bilgileri ve tüm detayları sizlerle. 

ALIM YAPILACAK PERSONEL KADROLARI

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü personel alımlarına dair yayımladığı başvuru kılavuzunda alımların tek bir kadroda olacağını duyurdu. 

Aynı kadro içinde farklı branşlarda yapılacak personel alımları KPSS puanı olan adaylar için KPSS puanları olmayan veya bildirmeyen adaylar için ise KPSS’siz yapılacak. Bu adayların KPSS puanları 70 olarak kabul edilecek.

Üniversite alım yapılacak personel kadrosunu sözleşmeli bilişim personeli olarak açıkladı. Proje Yöneticisi, Ağ Uzmanı, ) Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET), Sistem Uzmanı

BAŞVURU ŞARTLARI

Söz konusu sözleşmeli bilişim personeli alım ilanları için talep edilen KPSS, Deneyim ve Mesleki Şartlar şunlar;

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda 375 sayılı KHK’de belirtilen sürelerde (2 kat için en az 3 yıl, 3 kat ve üzeri için en az 5 yıl) mesleki tecrübeye sahip bulunmak. Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri. Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

Öğrenim Şartı: Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da fakültelerin mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun olmak. 

BAŞVURU İŞLEMLERİ

İlan için talep edilen başvuru koşullarını sağlayan adaylar başvurularını 24 Eylül tarihine kadar yapacaklar. Başvurular İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü’ne evrak teslimi ile yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir