İşkur İş İlanları

Kamu ve Özel Sektör İŞKUR İş İlanları 119 Büro İşçisi Kadrosu

Kamu kurumları tarafından yayımlanan personel alım ilanları ile birlikte siz okuyucularımıza özel sektör personel alım ilanlarını da aktarmaya devam ediyoruz. 

Bu haberimizde siz okuyucularımıza Büro İşçisi kadroları için yayımlanan personel alım duyurularını derledik. 

Söz konusu personel alım ilanlarına dair ayrıntılar sizlerle. 

KAMU VE ÖZEL SEKTÖRE BÜRO İŞÇİSİ ALIM İLANLARI

Büro İşçisi kadrosu için yayımlanan personel alımları genellikle ilköğretim mezunu veya lise mezunu olma koşulu ile yayımlanıyor. Ancak bazı firmalar bu konuda adaylardan daha farklı taleplerde bulunuyorlar.

Ofis içinde çeşitli alanlarda görevlendirilmek üzere yayımlanan Büro İşçisi kadrosu için halen güncel olarak İŞKUR’da 119 açık kadro bulunuyor. 

Farklı başvuru koşulları altında yayımlanan bu alımlara dair başvuru şartları ise şu şekilde;

BAŞVURU KOŞULLARI

Büro İşçisi kadroları farklı kurum ve firmalar tarafından ilan edildiği için başvuru koşulları her ilan için farklılık gösteriyor. Ancak Kamuilanlari.com olarak bu başvuru koşullarını ana başlıkları ile sizlerle paylaşıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Her kadro için ayrı ayrı belirlenen öğrenim şartını sağlamak, Kurumların belirlediği yaş aralığında bulunmak, 18 yaşından büyük olmak, Kamu Haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak. görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Varsa deneyim ve sertifika şartlarına haiz olmak

İlanlara Ulaşmak İçin

Büro işçisi kadroları için yayımlanan ilan metinlerine ulaşmak için Kamu İlanları olarak sizlere verdiğimiz bağlantıları kullanabilirsiniz.

Büro İşçisi alım ilanları için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir