Kamu Haberleri

PTT 1100 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

PTTPAL 1100 personel alım ilanına başvuru süreci, başvuruların nasıl yapılacağı ve başvuru detayları binlerce aday tarafından merak ediliyor. Kamuilanlari.com olarak PTT’nin bir iştiraki olan PTTPAL tarafından alım yapılacağı duyurulan personel alımlarına dair bilgileri detaylı bir şekilde sizinle paylaşıyoruz. 

PTTPAL 1100 PERSONEL ALIMI YAPILACAK MI?

PTTPAL tarafından geçtiğimiz günlerde bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilanda 2 farklı kadroda personel alımları olacağı bildirildi. Kadın ve erkek adayların başvuru yapabileceği personel alımlarında alımların Güvenlik Görevlisi ve Operasyon Görevlisi kadrolarına olacağı açıklandı. Ayrıca alım ilanında başvuru koşulları da açıklandı. Adayların en merak ettiği eğitim konusuna dair açıklamada kadın adayların en az lise, erkek adayların ise en az ilkokul mezunu olabileceği belirtildi. 

Güvenlik Görevlisi ve Operasyon Görevlisi kadrolarına yapılacak kadrolar için yapılan görev tanımında ise kıymetli eşya taşıyan araçların güvenliğini sağlamak olarak duyuruldu. 

PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

PTTPAL tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapılabilmesi adına talep edilen başvuru koşullarını sizlere aktarıyoruz. 

Türk vatandaşı olmak. Erkeklerde en az orta okul mezunu, bayanlarda ise en az lise mezunu olmak. Erkekler 22-32, Bayanlar 18-27 yaşları arasında olmak Erkekler için askerliğini yapmış olmak. Erkekler en az 1.73 cm. , bayanlar en az 1.64 cm. boyunda olmak. İnsan ilişkileri, hitap tarzı, konuşma diksiyonu düzgün olmak ve prezantabl olmak. madde kaçakçılığı suçlarından dolayı hükümlü bulunmamak. Kamu haklarından yasaklı olmamak. Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak. 5188 Sayılı Kanun gereği silahlı özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak. Tercihen Para ve Değerli Eşya Taşımacılığı konusunda tecrübeli olmak.

BAŞVURULARA DAİR DETAYLAR

PTTPAL tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların için yapılan açıklamada adayların Ocak ayına kadar alımlarının yapılacağı yönündeydi. Ancak ilanın yayımlanmasından sonra başvuru sayfası aktif edilmedi. Kurum ayrıca personel alımına dair bir bilgi de paylaşmadı. Şuanda ilanın başvuruya açılması bekleniyor.

İlana başvuru yapacak adaylar PTTPAL 1100 personel alım ilanı başvuruya açıldığı yada kurumdan alımlara dair resmi bir açıklama yapıldığı anda haberdar olmak için telefon uygulamamızı indirin. 

Bu tür personel alım ilanlarından sürekli haberdar olmak için bizleri takip edin.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir