Personel Alımı

Sağlık Bakanlığı Danışman Alımı İçin İlan Yayımladı

Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile Danışman alımı yapacağını ilan etti. Bakanlık tarafından yayımlanan duyuruda, Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında yapılacak alımlara dair detaylar paylaşıldı. 

Bakanlığın yayımladığı alım ilanında yer alan kadro bilgileri ve başvuru koşulları şöyle;

SAĞLIK BAKANLIĞI DANIŞMAN ALIM İLANI

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadro bilgileri şöyle;

Türkiye Sağlığın Geliştirilmesi Metodoloji Danışmanlığı 1 kişi, Türkiye Sağlığın Geliştirilmesi Editörlük ve Sağlık Bilgisi Davranışları 1 kişi, Türkiye Sağlığın Geliştirilmesi Riskli Sağlık Davranışları Bölüm Danışmanı 1 kişi, Türkiye Sağlığın Geliştirilmesi Ruh Sağlığı Bölüm Danışmanı 1 kişi, Türkiye Sağlığın Geliştirilmesi Sağlık Hizmetleri Kullanımı ve Tarama Testleri Bölüm Danışmanı 1 kişi. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan ve Sağlık Sisteminin Güçlendirilmesi ve Desteklenmesi Projesi kapsamında  istihdam edileceği açıklanan kamu personeli yani Danışman alım ilanı için belirlenen başvuru koşulları şunlar,

Üniversitelerin Tıp Fakültelerinden mezun olmak, Halk Sağlığı alanında tıpta uzmanlık eğitimi almış olmak, topluma dayalı gerçekleştirilmiş kesitsel çalışmalar ile ilgili çalışma yapmış olmak, Bilgisayarda ofis programları ile araştırmalarda istatistiksel veri analizi programları ile ilgili deneyim sahibi olmak. Bu şartların dşında ayrıca adaylardan bazı tercih nedenleri olduğu bildirildi. Haberimizin altında yer alan bağlantı üzerinden ilan metnine ulaşabilir söz konusu Danışman alım ilanı için belirlenen tercih nedenlerini görüntüleyebilirsiniz. 

BAŞVURU SÜRECİ

Sağlık Bakanlığı’nca duyurulan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 18 Ocak tarihi itibariyle yapmaya başlayacaklar. Sağlık Bakanlığı Danışman alım ilanı için belirtilen son başvuru tarihi ise 4 Şubat tarihi saat 15.30 olarak duyuruldu. Başvurular Türkçe hazırlanmış bir özgeçmiş ve ilan metninde yer alan evraklar ile birlikte ilgili adrese ulaştırılması şeklinde yapılacak. 

İlan metni için TIKLAYINIZ

Bakanlıklara Dair Personel ilanlarından anında haberdar olmak için bizleri takip edin. 

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Twitter Sayfamız için TIKLAYINIZ

İnstagram Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Kamu İlanları

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir