Kamu Haberleri

Ziya Selçuk’tan ‘MEB Ek Öğretmen Ataması Yapacak Mı?’ Sorusuna Yanıt

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk katılmış olduğu bir televizyon programı ksapmıdan öğretmen atamaları konusuna değindi. Öğretmen adaylarının sosyal medya üzerinden kampanya başlattığı konuya dair olarak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu. Kamu İlanları olarak Bakan Selçuk’un öğretmen ataması açıklamalarını sizlerle paylaşıyoruz. 

MEB EK ÖĞRETMEN ATAMASI YAPACAK MI?

CNN Türk canlı yayınına katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ek öğretmen atamaları ile ilgili olarak kendisine yöneltilen şu soruya yanıt verdi. 

“Şubat’ta 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması var. Ek atama talebi var, 40 bin olsun isteniyor. Bu konuya ilişkin bir adım atılacak mı?”

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk bu konuya ilişkin yapmış olduğu açıklamasında; konuyla ilgili çalışmaların devam ettiğini, bu çalışmalar neticesinde kısa bir sürede bununla ilgili sonuçları paylaşacakları bilgisini verdi. 

Ek öğretmen atamalarına dair öğretmen adaylarının yanı sıra sendikalarda devreye girmiş ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın hem Şubat hemde Ağustos aylarında öğretmen ataması yapması gerektiğini vurgulamışlardı. Bu konuda yapılan açıklamaların tamamında ise öğretmen açığının dikkate alınması talep edildi. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir