Sözleşmeli Personel Alım İlanları

18 Bin TL Aylık Maaş İmkanıyla Kamuya KPSS’siz Sözleşmeli Personel Alım İlanı

Sözleşmeli kamu personeli alım ilanlarına yeni gün itibariyle bir yenisi daha duyuruldu. 

İstanbul Boğaziçin Üniversitesi, Resmi Gazete üzerinden yayımladığı bir duyuru ile sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını açıkladı. 

İlanda yer alan açık kadrolar ve başvuru şartları.

KPSS’SİZ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI

İstanbul Boğaziçin Üniversitesi’nin ilgili birimlerinde görevlendirmek amacıyla KPSS şartı olmadan yayımladığı ilanda  alımların sözleşmeli bilişim personeli kadrosuna yapılacağı belirtildi. 

4 farklı branşta yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanında yer alan alanlar şunlar; Sistem Yöneticisi, Bilgi Güvenliği Yöneticisi, Proje Yöneticisi, WEB Uygulamaları Yazılım Geliştirme Uzmanı

İlanda KPSS Durumu: Söz konusu personel alım ilanına başavuruda bulunacak adaylar KPSS şartı olmadan ilana başvuru yapabilirler. Ancak KPSS bulunan adaylar başvurularda bu puanlarını belirtilebilirler. KPSS puanı olmayan yada belirtmenyen adayların ise 70 kabul edilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Resmi Gazete aracılığıyla yayımlanan sözleşmeli bilişim personeli alım ilanlarına başvuru yapacak adaylar başvurularını yapmadan önce aşağıda yer alan koşulları sağlamalılar. 

* 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak,

* Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olmak,

* Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçemeyecekler için en az 3 yıllık, diğerleri için en az 5 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak,

* Pozisyonları aşağıdaki özel şartlarda belirtilen mesleki tecrübeye sahip olduğunu belgelendirmek,

* Bilgisayar çevre bilimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek.

* Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, muaf veya 1 yıl süre ile ertelemiş olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

İlan için başvuruda bulunacak adaylar başvuru işlemlerini başlamış olup son başvuru tarihi 7 Ekim olarak açıklandı. O tarihe kadar adaylar başvurularını elektronik, şahsen yada posta yoluyla yapabilecekler.

İlan metni için TIKLAYINIZ

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir