İşkur İş İlanları

Okullara Güvenlik Görevlisi Alımı Yapılacak İllerin Listesi

Milli Eğitim Bakanlığı’nın merakla beklenen TYP ilanları yayımlanmaya başlandı. Hafta sonu itibariyle yayımlanan personel alım ilanlarına hafta başı itibariyle yenileri eklendi.

Çok sayıda şehirde yapılacak TYP ile güvenlik görevlisi alım ilanlarında en merak edilen nokta ise alım yapılacak şehirler.

Kamu İlanları olarak TYP ile güvenlik alım ilanlarını yayımlayan kurumların hangi şehirlerde olduklarına dair listeyi derledik. 

10 FARKLI ŞEHİRDE TYP İLE PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan personel alım ilanları toplam 10 farklı şehir için adaylara duyuruldu. Bu şehirlerde bulunan ilçeler içinde çok sayıda ilanın yer aldığı TYP persponel alımları şu şehirlerden yapılacak.

Bu 10 şehir arasında Ağrı, Düzce, Ordu, Van, Bolu, Bayburt, Antalya, Artvin, Aydın, İzmir illeri bulunuyor. 

Adayların dikkat etmeleri gereken bir diğer husus ise ilanların çok kısa süre aralıkları ile yenilenmesi. Bu kapsamda alım yapılacak şehir sayısı değişebilri.

Uygulama Alanları: Toplum Yararına Program kapsamında Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlanan ilanlara göre yukarıda yer alan şehirlere MEB bakım onarım ve temizlik, MEB Güvenlik, MEB Çevre Düzenlemesi, Çevre Temizliği gibi alanlarda personel alınacak.

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir