Kamu Haberleri

Adalet Bakanı Gül’den Sözleşmeli Personellere Müjde Gibi Kadro Açıklaması

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül bir takım ziyaretlerde bulunmak amacıyla Samsun’a gitti. Burada bazı etkinliklere katılan Bakan Gül burada bazı açıklamalarda bulundu.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerinin yanı sıra yargı konusunda da açıklamalarda Bakan Gül, kamu gündemi ile ilgili olarak da Adalet Bakanlığı personellerine müjde gibi açıklamalarda bulundu. 

SÖZLEŞMELİ PERSONELLERE KADRO AÇIKLAMASI

Adalet Bakanlığı personelleri için açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Abdullah Gül, sözleşmeli personellerin durumlarını ele aldı. 

Bu konuda bakanlık olarak olarak çalışmalar yapacaklarını ifade eden Bakan Gül, tüm sözleşmeli personellerin kadroya alınması için çabalayacaklarını ifade etti. 

”Sözleşmeli arkadaşlarımız özellikle bazı kurumlarda var. Esasen aynı işi yapan arkadaşlarımızın bu konuda, özellikle adalet teşkilatında yine çabamız buna önem verip uğraşacağız. İnşallah sözleşmeli arkadaşlarımızın hepsinin kadroya geçmesi hususunda biz de çabalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah o konuda da güzel bir netice alırız.”

Adalet Bakanı Gül konuşmasında sözleşmeli personel mevzuatından dolayı bazı sorunların yaşanabildiğini ifade ederek konunun takipçisi olacaklarını ifade etti. 

Kamuilanlari.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir