Ekonomi

Acil nakit ihtiyacına cazip teklif geldi: Mobil uygulamaya özel faizsiz 10 bin TL nakit avans verilecek!

Faizsiz nakit arayışında olanlara mobil çözüm geldi. Uygulama üzerinden müşteri hesabı oluşturanlara 10.000 TL’ye kadar talep edilecek kredi limiti için faizsiz ve masrafsız teklif o bankadan geldi.

Düşük kredi skoruna sahip olanlar kredi kullanmakta zorluk çekebiliyor. Bankanın belirlemiş olduğu bazı kriterleri karşılayabilmek gittikçe zorlaşabiliyor. Kredi çekemeyen fakat kredi kartı sahipleri Garanti BBVA farkı ile Faizsiz ve Taksitli Nakit Avans fırsatını değerlendirebilir.

10 BİN TL FAİZSİZ VE TAKSİTLİ NAKİT AVANS NASIL ALINIR?

Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin şubeye gitmesine gerek kalmadan mobil uygulama üzerinden başvuru yapması mümkündür. Öncelikle müşteri hesabı oluşturmak ve hesap onayı almak gereklidir. Hesap onayı alan her bir müşteri kredi kartı başvurusunu yeniden mobil uygulama üzerinden iletilmelidir.

Kredi kartı başvurusu onaylananlar 10.000 TL’ye kadar Faizsiz ve Masrafsız Nakit Avansa ulaşabiliyor. Taksitli Nakit Avans 6 ay taksite kadar böldürülerek aylık uygun rakamlarda geri ödenebiliyor.

10 BİN TL FAİZSİZ VE TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Garanti BBVA tarafından sunulan bu teklif temassız müşteri olma fırsatı sunulan mobil uygulama üzerinden yapılacak görüntülü görüşme ile anında tanımlanabilir. 31 Ocak tarihinde sona erecek olan kampanyadan banka müşterileri ay sonuna kadar yararlanabilir.

Mobil müşteri adımını tamamlayanlar 14 gün içerisinde kredi kartı başvurusunda bulunabilir. Burada dikkat edilmesi gereken en önemli konu kredi kartı başvurusu onayı alanların kart açılımı sürecini tamamlamış olması gerekir.

10 BİN TL FAİZSİZ VE TAKSİTLİ NAKİT AVANS BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Garanti BBVA Mobil uygulama ya da BonusFlaş üzerinden katılım sağlanacak kampanyanın detayları belli oldu. Kart onayı alanlar bir gün sonra Taksitli Nakit Avans başvurusunda bulunabilir. Bu hakkı elde eden tüm müşteriler 28 Şubat 2023 tarihine kadar Taksitli ve Faizsiz Nakit Avans talebinde bulunabilir.

Kampanya dönemi devam ederken her müşteri en fazla bir kez bu fırsattan faydalanabilir. Kampanya 10.000 TL’ye kadar talep edilecek nakit avans tutarı için geçerlidir. Ticari kart ya da ek kart ile yapılacak başvurular kabul edilmiyor. Kredi kartı başvurusu onay alanlar ancak bu fırsatı değerlendirebiliyor. Elde edilen Taksitli Nakit Avansın kullanılabilmesi için Garanti BBVA Mobil uygulamasına giriş yapıldıktan sonra “Hesap ve Kart” kategorisine geçilmelidir. Bir sonraki aşamada “Kartlar” kategorisine tıklanılarak bağlı bulunan kredi kartı seçilmelidir. Açılan sayfada “Nakit ve Ödeme Çözümleri” kategorisine gelinerek “Nakit Avans” seçeneğine tıklanmalıdır. Alt kategoride yer alan “Taksitli Nakit Avans” adımını tamamlayarak süreç başlatılır.

İlgili Makaleler