Gündem

Acun Ilıcalı Açıkladı! Türkiye’ye Döneceğimiz Haberleri Yanlış

Ünlü programcı Acun Ilıcalı, kendisiyle beraber Survivor ekibinin de THY seferiyle Türkiye'ye getirileceği haberlerine ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yaptı ve açıklamasında, konunun yanlış aktarıldığını belirtti.

Ünlü programcı Acun Ilıcalı, Survivor ekibiyle beraber kendisinin Türkiye’ye getirileceği ve KYK yurdunda 14 gün boyunca misafir edilecekleri söylemlerine karşın bir açıklamada bulundu.

Twitter’dan yaptığı açıklamada haberlerin doğru olmadığını belirten Ilıcalı, “Bölgedeki vatandaşlarımızı bulundukları adalardan alıp ekibimizin bir kısmıyla Türkiye’ye yolluyoruz, özlem doluyum o ayrı” şeklinde konuştu.

ÖZLEM DOLUYUM O AYRI

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2020 programının çekimleri Dominik Cumhuriyeti’nde sürerken, kendisinin ve Survivor ekibiyle beraber 250 kişi THY seferleriyle Türkiye’ye getirileceği haberleri çıkmıştı. Ayrıca haberlerde KYK yurtlarında 14 gün boyunca kalacakları belirtilmişti.

Ilıcalı ise haberleri reddederek, “Türkiye’ye döneceğim haberi yanlış, bölgedeki vatandaşlarımızı bulundukları adalardan alıp ekibimizin bir kısmıyla Türkiye’ye yolluyoruz, özlem doluyum o ayrı” sözlerini dile getirdi.

Son dakika gelişmeleri güncel, kamu haberleri ve personel alım ilanlarını mobil uygulamamız üzerinden anlık olarak haberdar edeceğiz. Mobil uygulamamızı ücretsiz indirmek için TIKLAYIN.

Kamuilanlari.com | ANKARA

İlgili Makaleler