Magazin

Acun Ilıcalı sektör devlerini solladı: Başarılı iş insanları listesinde rekor tazeledi!

Televizyon programları ile tanınan başarılı isim Acun Ilıcalı popüler bir dergi tarafından yapılan oylama sonrası en başarılı isimler listesinde yer almaya hak kazandı

Dünyanın en başarılı isimleri içerisinde Türk isim olarak 5 kez ismini listeye yazdıran Ilıcalı kendi rekorunu kırmış oldu.

POPÜLER İNGİLİZ DERGİSİNDE YER ALDI!

İngiltere’de meşhur olan İngiliz Variety dergisi tarafından yapılan yıl sonu en başarılı iş insanları anketinde Acun Ilıcalı herkesi şaşırttı. Dergi medya ve eğlence sektörüne yönelik faaliyette bulunan isimleri içeriyordu. Her yıl bu dergide yapılan oylama sonrası belirlenen isimler arasında onun ismi de yer aldı.

Televizyon sunucusu ve girişimci daha çok medya yönü ile ön plana çıkan Acun Ilıcalı listede en popüler Türk-iş insanı olarak yer aldı. Üstelik kendi rekorunu kırma şerefini elde etti. Ilıcalı’nın yer aldığı listede dünya çapında milyoner olmuş popüler isimler de yer alıyordu. Bunlar arasında yakın zamanda Twitter’ı satın alan Elon Musk, İnstagram’ını ve Facebook’un kurucusu Mark Zuckerberg, Apple’ın CEO’su Tim Cook yer alıyordu.

ACUN ILICALI KİMDİR?

Dünya çapında popüler ve başarılı iş insanı olarak kabul edilmeye başlamış Acun Ilıcalı peki kimdi? 29 Mayıs 1969 yılında doğmuş olan Ilıcalı şu an 53 yaşındadır. Edirne’de dünyaya gelmiştir. Meslek olarak farklı dallarda deneyimi ve kariyeri bulunan Ilıcalı televizyon sektörü başlangıç olmak üzere uluslararası pozisyonda yapımcılık hizmeti, sunuculuk, girişimcilik faaliyetlerinin dışında kısa süre önce satın almış olduğu kulübü de unutulmamalı.

Şu anda daha çok medya yönüyle Türkiye’de ön plana çıkan Ilıcalı Acun medya sektörünü kurmuş ardından dijital platformların gittikçe yoğunlaştığı bu dönemde Exxen adı verilen bir dijital platform ağı oluşturmuştur. TV8 kanalını, TV8,5 satın alarak yalnızca kendisinin belirlemiş olduğu dizi ve film yapımlarını burada yayınlamaya başlamıştır.

İlgili Makaleler