Ekonomi

Adana halkının dikkatine! Albaraka Türk Katılım Bankası Adana’da uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladı! Çukurova’da 200 metrekarelik konut satışa çıktı!

Döviz kurlarından ve altın fiyatlarından etkilenerek son dönemlerin en üst seviyelerine ulaşan konut fiyatları, yeni dönemin en büyük problemlerinden birisi haline dönüştü. Özellikle büyükşehirlerde bulunan satılık konutlar için telaffuz edilen rakamlar, yeni dönemde kendi evine sahip olmak isteyen veya birikimini konuta yatırmak isteyen tüketicilerin ağızlarını bir karış açıkta bıraktı.

Ocak ayından bu yana zamlanmaya devam eden satılık konut fiyatları, devletin TOKİ 2022 sosyal konut hamlesi ile bir nebze gerilerken yine de tüketicilerin karşılayabilecekleri seviyelere halen gerileyemedi. Bu durum hem tüketiciyi hem sektör temsilcilerini hem de ülke ekonomisini bir çıkmaza doğru sürüklerken Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan yeni bir çağrı geldi.

Son dönemlerde giderek popülerleşen katılım bankacılığının önde gelen isimlerinden birisi haline dönüşen Albaraka Türk Katılım Bankası, elinde bulunan icralık gayrimenkulleri kendi platformu üzerinden satışa sunduğunu duyurdu. İhale yolu ile gerçekleşecek olan satış sürecine ilişkin detayları paylaşan katılım bankası, söz konusu platform üzerinden yeni ihale bir daha düzenlediğini bildirdi.

KATILIM BANKASINDAN ADANA’DA SATILIK APARTMAN DAİRESİ!

Kendi ihale platformu olan Albaraka Gayrimenkul üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyuran Albaraka Türk Katılım Bankası, söz konusu ihale kapsamında bir apartman dairesinin fiyat tekliflerine açıldığını belirtti. Dairenin Adana ilinin Çukurova ilçesinde bulunduğunu belirten banka, ilgili detayları paylaştı.

Satışa sunmuş olduğu dairenin toplam kullanım alanını 200 metrekare olarak ölçen Albaraka Türk Katılım Bankası, dairenin 15 katlı bir binanın 9’uncu katında olduğunu belirtti. 4+1 genişliğinde olan daire için düzenlenmiş olan ihalenin başlangıç bedeli, 2 milyon 850 bin TL olarak açıklandı.

ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI’NIN ADANA İHALESİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Albaraka Türk Katılım Bankası tarafından düzenlenmiş olan yeni ihaleye katılım sağlamak isteyen tüketicilerin ve yatırımcıların, ilanın yayınlanmış olduğu Albaraka Gayrimenkul platformuna giriş yapmaları gerekmektedir. Açılan sayfada bulunan “teklif ver” butonuna tıklanarak, ilgili icralık gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilmektedir.

İlgili Makaleler