Gündem

Akaryakıt Alacak Olan Vatandaşların Dikkatine! Akaryakıt Alımlarından Nakit Para Kazanmak İsteyen Herkes İçin Sadece 14 Gün Kaldı! Son Tarih…

Akaryakıt fiyatlarının giderek armaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar, bankaların akaryakıt alımları için hediye ettiği puanlara daha çok ilgi duymaya başlıyor. Akaryakıt aldıkça kazanmak isteyen vatandaşların kazandığı puanlar ise, yine akaryakıt alımlarında indirim sağlıyor.

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Türkiye’nin en köklü bankalarından biri olan Türkiye İş Bankası, yeni kampanyası ile akaryakıt alan müşterilerine çağrıda bulunuyor. Kampanyaya katılan tüm İş Bankalıların katılım sağlayabileceği bu kampanyadan 50 TL’ye kadar MaxiPuan kazanabiliyor. Öte yandan Türkiye İş Bankası, yeni akaryakıt kampanyasına dair detayları da açıklamış bulunuyor.

Temassız Ödeyen Kazanıyor

Petrol Ofisi işbirliğinde yeni bir kampanya hazırlayan Türkiye İş Bankası, akaryakıt alımı yapacak olan müşterilerine 50 TL’ye varan MaxiPuan hediye ediyor. Bankamatik kartları ve İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar, Pati Kart) ile akaryakıt alımı yapacak olan müşterilerine özel bir kampanya hazırlamış olan Türkiye İş Bankası, akaryakıt alımları için 40 TL, alımların temassız ödeme ile ödenmesi halindeyse 10 TL olmak üzere toplam 50 TL MaxiPuan hediye ediyor. Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünde yer alan ilgili kampanyaya tıklayarak, “KATIL” diyen tüm Türkiye İş Bankalıların dahil olabileceği bu kampanyaya katılım için son tarihiyse 31 Mart 2022 olarak belirlenmiş bulunuyor.

Her İşlem Puan Kazandırmıyor

Türkiye İş Bankası ile Petrol Ofisi arasında yapılan işbirliği için her kart ile yapılan harcamalar kampanya kapsamına dahil edilmiyor. Bu bağlamda ticari kredi kartı, vadematik kart, aidatsız kartlar ile yapılan işlemler hediye MaxiPuan kampanyasından yararlanamıyor. Aynı şekilde her harcamayı da kampanyaya dahil etmeyen Türkiye İş Bankası, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişlere hediye puan vermiyor. Aynı şekilde ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler de kampanya dışı bırakılmış bulunuyor. Öte yandan 50 TL’ye kadar MaxiPuan hediye eden Türkiye İş Bankası, hediye ettiği MaxiPuan’ların 31 Mayıs 2022 tarihine kadar kullanılması gerektiğini ve bu MaxiPuan’ların sadece akaryakıt alımlarında kullanılabileceğini de müşterilerine bildiriyor.

İlgili Makaleler