Gündem

Akaryakıt Alışverişlerine 500 TL İndirim Haberi Geldi; Sadece Bu Bankanın Müşterileri İçin Geçerli Olacak! Bir Yıl Boyunca Devam Edecek!

Her geçen gün artan akaryakıt fiyatları, bu sektörde yapılan alışverişlerin kredi kartları ile gerçekleştirilmesini neredeyse zorunlu hale getirdi. Kredi kartları ile yapılacak olan alışverişlerde bilhassa kendi bankalarının tercih edilmesi için harekete geçen bankalar ise, bu konuda girdikleri rekabetin sonucu olarak vatandaşlara çok avantajlı akaryakıt kampanyaları sunmaya başladı.

Hemen hemen her bankanın günümüzde bir akaryakıt kampanyası var iken, bu kampanyaların en avantajlılarından biri ING Bank’tan geldi. Müşterilerine özel olarak Petrol Ofisi ile derin bir iş birliği gerçekleştiren ING Bank, bir yıl boyunca devam edecek olan akaryakıt kampanyası kapsamında şartları yerine getiren her müşterisine anında 500 TL hediye vermeye başladı.

ING Bank’ın Akaryakıt Kampanyası

Akaryakıt kampanyası ile öne çıkan bankalardan biri olan ING Bank, kendi bünyesinde hizmet verdiği müşterilerinin yararlanabileceği bir kampanya hazırlamış bulunuyor. ING Bank’ın gerçekleştirdiği kampanya duyurusuna göre; 12 ay boyunca ING Bank Bireysel Kredi kartları ile anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından her ay 500 TL değerinde yakıt alışverişi yapmaya ve bu alışverişlerin ödemelerini Petrol Ofisi’nin mobil uygulaması içerisinde Öde Geç sistemi ile gerçekleştirmeye söz veren ING Banklılar anında 500 TL kazanma fırsatı yakalıyor. Aynı şekilde akaryakıt alımlarında kullanılabilen bu 500 TL hediye, akaryakıt alışverişlerinin 500 TL indirimli bir şekilde gerçekleşmesini sağlıyor. Öte yandan ING Bank’ın kampanyasına katılım için son gün 1 Haziran 2022 tarihi olarak belirlenmiş bulunuyor.

ING Bank’ın Akaryakıt Kampanyası İçin Kontenjan Bulunuyor

Sadece ING Bank bireysel kredi kartı sahiplerini kampanyadan yararlandıran ING Bank, kampanya kapsamında hediye 500 TL’den yararlanmak isteyen müşterilerini ING Mobil üzerinden kampanyaya katılmalarını bekliyor. Kampanya katılımlarını sınırlı tutan ING Bank, sadece kampanyaya başvuru yapan ilk 5 bin kişiyi bu kampanyadan faydalandırıyor.  Kampanya şartları gereği, 12 ay boyunca 500 TL alışveriş yapmaya söz veren ING Banklıların hem yakıt hem de otogaz alımları bu tutara dahil ediliyor. Söz veren her müşterisinin hesabına anında 500 TL aktarım gerçekleştiren ING Bank, müşterisini 12 ay boyunca verdiği sözü tutup, tutmadığı noktasında takip ediyor. Verilen sözü tutmayan ING Banklılar, sözü tutmadıkları ay sayısı belirlenerek, tutmadıkları ay sayısına denk gelen tutar kapsamında geri ödeme gerçekleştirme ile yükümlü tutuluyor. Bu kapsamdaki hesaplamalar ise, “(500 / 12) x ay sayısı” olacak şekilde hesaplanıyor.

İlgili Makaleler