Gündem

Akaryakıt Almadan Öne O Bankaya Uğrayın, Anında 500 TL Kazanın! Başvuran Herkesin Hesabına Gönderiliyor! O Banka…

Akaryakıt fiyatlarının hızla yükselmesinin ardından düşen brent petrolün varil fiyatları, henüz tabelalara beklenen oranda yansımamış bulunuyor. Dün motorine gelen indirim vatandaş için yetersizken; benzin ve LPG’de herhangi bir gerileme hala yaşanmıyor. Bu fiyatların giderek artması vatandaşın arabasını kullanmasını zorlaştırırken; toplu taşıma ve taksi ücretlerine de gün aşırı zam gelmeye başlıyor. Tüm bunlar için harekete geçen bankalar, müşterilerine akaryakıt alımlarında hediye TL’ler vermeye hazırlanıyor.

Kredi kartları ile yapılan her alışverişe çeşitli kampanyalar altında hediye TL ya da TL yerine geçen puanlar veren bankalar, vatandaşların alışverişlerinin bir kısmını bedavaya getirmesini sağlıyor. O bankalardan biri olan ING ise, yeni dönümde eşi benzeri görülmemiş bir akaryakıt kampanyası ile müşterilerini buluşturmaya hazırlanıyor. Sadece akaryakıt almaya söz veren vatandaşların yararlanabileceği bu kampanya kapsamında ING, kampanya şartlarını yerine getiren herkese 500 TL hediye ediyor.

Akaryakıt Alacakların İmdadına ING Bank Yetişiyor

Geçtiğimiz günlerde yeni bir kampanya duyurusu gerçekleştiren ING Bank, sadece akaryakıt alımı yapmaya söz veren müşterilerine anında 500 TL hediye edeceğini açıkladı. 12 ay boyunca devam edecek bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan ING Bank, yaptığı yazılı açıklamada; “İlgili 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapmanız beklenir” ifadelerine yer verdi. Haziran ayına kadar kampanyaya katılımların devam edeceği ING Bank’ın 500 TL’lik akaryakıt kampanyasının detayları da bu yazılı açıklamanın ardından ortaya çıktı.

ING Kredi Kartları İle Akaryakıt Alanlar Anında 500 TL’ye Kazanıyor

Akaryakıt zamları karşısında müşterilerinin ezilmemesi için harekete geçiş olan ING Bank, Petrol Ofisi iş birliğine gitmiş bulunuyor. Araç sahibi olan ING Banklılar için son derece karlı bir kampanya sunan ING Bank, 12 ay boyunca her ay 500 TL Petrol Ofisi ile anlaşmalı olduğu istasyonlardan 500 TL’lik akaryakıt alımı yapmaya söz veren müşterilerine anında 500 TL hediye ediyor. Bu kampanya katılım sağlamak için ise, ING Bank Mobil üzerinden kampanyayı bulup, söz vermek yeterli oluyor. Öte yandan harcamaların kampanya kapsamında sayılabilmesi için ödemelerin mobil ödeme olarak yapılması gerekiyor.

İlgili Makaleler