EkonomiGündem

Akaryakıt ve otogaz için indirim kampanyası başladı: Bir depo için 75 TL indirim yapılıyor

Ziraat Bankası kart sahiplerine özel son dakika duyurusu yayımlanarak akaryakıt için başlatılan kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. 31 Mayıs’a kadar geçerli yeni akaryakıt ve otogaz kampanyası başladığı belirtilen duyuruda Bankkart ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 300 TL ve üstü 4. akaryakıt ya da otogaz harcamasına 75 TL Bankkart lira verileceği belirtildi. Daha sonra bu puanlar kullanarak 75 TL indirim yapılmış olacak.

AKARYAKIT VE OTOGAZA 75 TL İNDİRİM

Bankkart Mobil’den katılım sağlanması gerektiği belirtildi ve Bankkart’ınız ile anlaşmalı akaryakıt istasyonlarında Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri dördüncü akaryakıt ya da otogaz harcamalarınıza 75 TL Bankkart Lira verileceği belirtilen duyuruda en fazla 75 TL puan kazanılacağı paylaşıldı.

YAPILMASI GEREKENLER

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında bir işyerinde aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacağı aktardıldı. Daha sonra duyurunun devamında Bankkart, Bankkart Genç, Bankkart Başak, Bankkart Business sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabildiği vurgulandı.

KAMPANYAYA UYULMAZSA GERİ ALINACAK

Söz konusu duyuruda “Kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılabilir. Ek kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir. Kazanılan Bankkart Liralar 10 Haziran 2022 tarihinde yüklenecektir. Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal/iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.” ifadelerine yer verildi ve kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacağı paylaşıldı.

İlgili Makaleler