GenelGündem

Akaryakıt Zamlarına İnat 50 TL Hediye! O Bankanın Müşterileri Yaşadı: Hemen Benzinliğe Koştu, Litre Litre Yakıt Alabilecekler…

Rusya ile Ukrayna arasındaki krizin etkisiyle rekor üstüne rekor kıran petrol fiyatları, şimdilerde Türkiye’de kullanılan mazot ve benzine neredeyse her gün zam gelmesine neden olmaya başladı. Her yeni güne akaryakıt zammı ile uyanan vatandaşlar, akaryakıt alımlarından karlı çıkabilmek için bankaların konuyla ilgili promosyonlarını araştırır hale geldi.

Yaptığı her kampanya ile ses getiren özel bankalardan biri olan Yapı Kredi Bankası, geçtiğimiz gün akaryakıt kullanan müşterileri için Shell isimli benzin ofisi ile bir anlaşma imzaladı. Yakıt kampanyasını 16 Şubat – 31 Mart 2022 tarihleri ile sınırlı tutan Yapı Kredi Bankası, akaryakıt alan müşterilerine 50 TL’ye kadar Shell puan hediye edeceğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası’ndan Akaryakıt Alan Müşterilerine Destek

Akaryakıt fiyatlarına neredeyse her gün gelen zamma karşılık müşterilerinin imdadına yetişen Yapı Kredi Bankası, iki ayrı yakıt kampanyası ile müşterilerini buluşturdu. Shell istasyonlarında POS’ta QR Kod ile tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri akaryakıt alımına 10 TL Shell Puan hediye eden Yapı Kredi Bankası, World Mobil’den katılım sağlanabilen “Shell’de toplam 40 TL Shell Puan” kampanyası ile müşterilerine toplamda 50 TL Shell Puan hediye edeceğini duyurdu. Her iki kampanyanın birleştirerek kullanabileceğini duyuran Yapı Kredi Bankası, kampanyanın sadece World Mobil’den katılım yapılması halinde geçerli olacağını belirtti. Bunun yanı sıra akaryakıt alımları için geliştirdiği kampanyaya esnaf ve KOBİ’leri de dahil eden Yapı Kredi Bankası, müjdeyi hemen verdi.

Kampanyaya Katılan Esnaf Ve KOBİ’lere Tam 90 TL Hediye

Gerçekleştirdiği yakıt kampanyasında esnaf ve KOBİ’leri de unutmayan Yapı Kredi Bankası, kampanya kapsamında Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’lere özel ek 40 TL Shell Puan hediye edeceğini duyurdu. Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile Shell istasyonlarında POS’ta QR Kod ile yapılacak harcamaların dahil edileceği yakıt kampanyasından yararlanan esnafların toplamda ise, 90 TL Shell puana sahip olacağı böylece ortaya çıkmış oldu. Öte yandan nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri ile yapılan akaryakıt alımlarında kampanyanın geçerli olmayacağı bilgisi de Yapı Kredi tarafından müşterileri ile paylaşıldı. Ayrıca bu kampanya kapsamında kazanılan Shell puanların en son kullanım tarihinin 8 Mayıs 2022 tarihi olduğu öğrenildi.

İlgili Makaleler