Gündem

Akaryakıt Zamlarına Yapı Kredi Bankası’ndan Darbe Geldi! Akaryakıt Alan Herkese Veriliyor! Sadece WorldCard Sahibi Olmak Yetiyor; Başvurular…

Günden güne artmaya devam eden akaryakıt fiyatlarındaki son durum vatandaşı iyice ürkütmeye başladı. Bu hafta itibariyle benzin fiyatları 20 TL bandına yaklaşırken; motorin fiyatları 23 TL bandında seyreder hale geldi. Uygun olması nedeniyle pek çok vatandaşın tercih ettiği LPG ise, bu hafta itibariyle 11 TL bandını aştı. Artan akaryakıt fiyatlarına karşı harekete geçen Yapı Kredi Bankası, benzeri görülememiş bir kredi kartı çıkardı.

Akaryakıt fiyatlarının giderek artmasının müşterilerine olan olumsuz yankılarını minimuma indirmek için harekete geçen Yapı Kredi Bankası, Opet ile iş birliğine gitti. Opet ile gerçekleştirdiği iş birliği sonucunda Opet WorldCard’ı müşterilerinin karşısına çıkaran Yapı Kredi Bankası, bu kart ile hem avantajlı akaryakıt alımını hem de anında nakit avans kullanımını mümkün hale getirdi.

Yapı Kredi Bankası ve Opet İş Birliği Kazandırıyor

Özellikle işi gereği sürekli akaryakıt kullanımı yapan vatandaşlar için büyük bir fırsat sunan Yapı Kredi Bankası, Opet ile gerçekleştridiği iş birliği sonucu kullanıma soktuğu Opet WorldCard’ın kazandıran ilk kampanyasını açıklamış bulunuyor. Bu kart ile Opet istasyonlarından tek seferde yapılan her 150 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarına anında 5 TL, toplamda 25 TL Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan kazanacak olan vatandaşlar, yakıt alımlarını bedavaya getiriyor. Harcamadan hemen sonra Opet Worldcard’a yüklenen Opet Puan’ları kullanmak için herhangi bir tarihi de beklemeye gerek kalmıyor. Üstelik Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’ni arayarak ya da SMS ile Opet Worldcard başvurusunda da bulunan her vatandaşın sahip olabileceği Opet Worldcard’ın tek avantajı da bu olmuyor.

Opet Worldcard Her Alanda Kazandırıyor

Yapı Kredi Bankası’nın yeni kartı olan Opet Worldcard ile sadece akaryakıt alımları ya da bu alımlardan kazanılan puanlar kullanılmıyor. Vatandaşların nakit ihtiyaçlarına anında avans sistemi ile yanıt veren Opet Worldcard, 5-12 ay arası vade seçeneğinin yanı sıra sabit ve uygun faiz oranları ile nakit desteği sunuyor. Öte yandan Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi üzerinden Opet Worldcard sahibi olmak isteyenlerin 444 0 444 araması gerekirken; SMS ile Opet Worldcard başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşların aralarında birer boşluk bırakarak OPET, T.C. kimlik numarası ve doğum tarihini (gün ay yıl olacak şekilde) yazıp, 4421’e SMS göndermesi yetiyor.

İlgili Makaleler