Gündem

Akbank Mobil’i indirenlere hediyeler bitmiyor! Şimdi de 10 bin TL verilecek! Üstelik tek bir tık ile hesaba geçecek!

Bankacılık sektöründe geçtiğimiz yıllarda başlayan ve hala devam eden dijital dönüşüm kapsamında Türkiye’de sektörünün öncü bankalarından biri konumunda olan Akbank, dijital hizmetleri kapsamında avantajlarını da günden güne artırmaya başladı. Dijital bankacılık sistemi üzerinden hemen hemen tüm bankacılık hizmetlerini yapmaya izin veren Akbank, banka müşterisi olmak isteyenlerin şubeye gitme zorunluluğunu da kaldırdı. Üstelik Akbank, dijitalden banka müşterisi olacaklara pek çok avantaj da sağlamaya başladı.

Yeni banka müşterilerinin dijital yollar ile Akbanklı olması halinde pek çok avantaj sağlayan Akbank, bu ay itibariyle devreye faizsiz bir şekilde kullanılabilecek olan taksitli nakit avansları da aldı. Bu taksitli nakit avanslar kapsamında ihtiyaçları anında gidermeyi amaçlayan Akbank, müşterilerinin herhangi bir faiz ödemeden sadece anaparayı geri ödemesini mümkün hale getirdi. 10 bin TL’ye kadar yeni banka müşterilerinden faiz talep etmeyen Akbank, kampanyanın şartlarını da açıkladı.

AKBANK’TAN YENİ BANKA MÜŞTERİLERİNE ÖZEL 10 BİN TL VAR

Yeni banka müşterilerine özel olarak 17 Ekim 2022 tarihi ile 30 Kasım 2022 tarihi arasında Akbank Mobil üzerinden ilk kez banka müşterisi olan ve müşteri olmalarının hemen ardından kredi kartı başvurusunda bulunup, başvuruları 15 Aralık 2022 tarihine kadar onaylananlara özel olarak Akbank, 10 bin TL’ye kadar olan taksitli nakit avans işlemlerinde 31 Aralık 2022 tarihin kadar sıfır faiz ile kullanım sağlayacağını açıkladı. Kampanya kapsamında vade sürecini 6 ay ile sınırlayan Akbank, 17 Ekim 2022 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşterilerin kampanyadan yararlanamayacağını belirtti.

BİREYSEL KREDİ KARTLARINDA TAKSİTLİ AVANS İŞLEMİ ÜCRETİ YOK

Kampanyası kapsamında bireysel kredi kartı kullanıcılarının taksitli nakit avans kullanması halinde herhangi bir işlem ücreti ödemeyeceğini belirten Akbank, taksitli nakit avansın kredi kartı onayını alan yeni Akbank müşterilerine onayı takip eden iki iş günü içinde tanımlanacağını duyurdu. Kampanya kapsamında sadece bir kez sıfır faizli olarak taksitli nakit avans kullanımına izin veren Akbank, kullanılabilecek taksitli avans tutarının kartın kullanılabilir nakit avans limiti, tek işlem limiti ve günlük işlem limiti ile sınırlandırılacağını belirtti. Kampanyanın sadece Axess ve Wings bireysel kredi kartlarına başvuru yapan kişiler için geçerli olduğunu açıklayan Akbank; free, ticari kredi kartları, ek kart veya sanal kart başvurularında bu kampanyadan yararlanılamayacağının altını çizdi.

AKBANK’TA BİR YIL KART ÜCRETİ DE YOK

Kampanyası kapsamında detayları yeni banka müşterileri için tek tek sıralamış olan Akbank, gerçekleştirdiği kampanya duyurusunda Axess veya Wings kredi kartlarına başvuru yapacak olan müşterilerinden 1 yıl boyunca kredi kartı ücretinin alınmayacağını da belirtti. Taksitli avans işlemlerinde vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksitin ödemesinin yapılabileceğini, aynı şekilde borcun tamamının erken ödenebileceğini belirten Akbank, erken ödemelerde indirim uygulanacağının da altını çizdi. Ancak, taksitli avansın çekildiği gün erken kapama veya kısmi kapama yapılamayacağının altını çizen Akbank; kredi kartlarında gecikme, bloke, yasal takip olan banka müşterilerinin taksitli avans hizmetlerinden hiçbir dönem yararlanamayacağını belirtti.

İlgili Makaleler